Ledig helg

Matte blev avstängd från sin jour!!!! Jag klappade med tassarna av glädje när jag hörde nyheten. Nu har vi en mysig fredagskväll tillsammans istället för att Matte fnattar runt på jobbet :) Fast hon har haft lite bry med att lämna prover så hon inte är smittsam. Vi får väl se vad dom visar nästa vecka. Riktigt kry är hon inte än heller men tillräckligt pigg för lite träning, hyfsade rundor och imorgon sannolikt lite spår.

Det har blåst som bara den! Min päls blåser på fel håll ibland och då blir jag lite busig! Det känns liksom lite lustigt tycker jag. Fast om man är ute länge blir man urblåst på något vis.

Viktväktarvecka nr 2 gick inte bra :( Jag hade inte gått ner något. Men det har blivit för lite motion pga Mattes sjukdom och så hade jag dessutom slurkat kycklingbuljong på Dagis innan vägningen. Så det kanske blev lite missvisade. Vi hoppas på bättre resultat nästa vecka.

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Min MOR hälsar och säger att på 2-benings VV så säger dom alltid att det är ganska vanligt att man går ner mycket första veckan och sedan kan man stå still veckan därpå och sedan lossnar det igen!



Du skall se att snart slipper du dina vägningar.



Hoppas att ni får en härlig helg tillsammans, har vi tur tittar kanske solen fram lite mera.



Kramizar

2011-04-08 @ 22:19:38
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Medicinyogapinnen

Du är allt en liten ordvitsare Lakrits. Bra att matte blev avstängd tycker jag. Vila och bara vara tror jag är vad som behövs. Hoppas vi kan ses i maj när jag förbi några svängar!

2011-04-09 @ 06:52:08
Postat av: Medicinyogapinnen

KOMMER förbi skulle det vara.

2011-04-09 @ 06:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0