Matte magsjuk

Det var ett tag sedan sist jag skrev och det har sin förklaring. Matte har varit ruskigt risig och jag har fått passa henne för fullt.

Det började redan i fredags med att hon var extremt frusen och kände sig jättetrött. Men sedan hämtade hon ändå lite krafter och på lördag vid fyrasnåret åkte hon till jobb och jag till Nattis. Allt var frid o fröjd för min del men knappast för Mattes för hon blev sämre och sämre under kvällen och mitt i natten fick hon åka hem! Det har aldrig hänt förr vill jag lova! Nu fick jag inte veta detta förrän på morgonen för jag sov kvar på Nattis. Först blev jag besviken men sedan förstod jag att det inte precis varit någon vanlig natt på Solgläntan. Matte hade knappt sovit utan bara sprungit upp o ner och varit sjuk och eländig. Det fortsatte så igår fast i lite mindre omfattning.

I natt passade jag Matte så mycket att hon nästan trillade ur sängen för jag ville ligga så nära men så flyttade hon sig hela tiden åt andra hållet. Jag flyttade efter men till sist kom vi till kanten. Då ropade Matte på mig och så makade jag lite på mig och sedan började vi om :0)

Idag har hon onekligen varit lite piggare stundtals men växlande kvalité och nu ikväll är hon helmör. Ev får hon vara hemma från jobb imorgon, vi får se hur natten blir. Trist att det blev så här när vi skulle ha det mysigt ihop hemma. Men det kommer väl fler helger.

Sen kan man undra var Matte har fått mageländet ifrån. Hennes jobb är höggradigt misstänkt. Men man kan bli smittad lite varstans förvisso. Och hon kan ha ätit något olämpligt, inte vet jag. Hur som helst vet jag hur eländig man känner sig när magen kärvar för det har jag varit med om ett par gånger. Usch och fy.

Nä, nu drar vi oss mot sängen för natten. Hoppas den blir lugn!

Kommentarer
Postat av: Helene och Zico-Bus

Usch och fy .... inte kul med magsjuka ... inte kul med några sjukdomar, men när magen är kass, då blir man däckad :(

Krya-på-dej-hälsningar till Marie <3

Tass&Kram

Z&H

PS. Tur att hon har dej Lakkan, som tar hand om henne så fint! En riktig Florence Nightingale :)

2011-04-05 @ 09:49:04
Postat av: Medicinyogapinnen

Ja du är pålitlig Lakrits.

2011-04-05 @ 20:24:05
Postat av: Wallander

Örk...magisproblem är inte att leka med.



Skönt att matte är på bättringsvägen... men det är helt klart tack vare dig och din omtänksamhet :-)



Kan ni & har lust så får ni gärna komma in till stan imorgon eller på torsdag kväll... annars får vi satsa på nästa vecka. För till helgen skall jag & Frida leva loppan här hemma, Far skall till Stockholmia och MOR & Beck skall på något jobbigt träningsläger.



Kramizar

2011-04-05 @ 23:15:10
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

Usch håller med att de e de äckligaste med racerbajs!Lakkan du ska inte låta din matte äta av de där gamla betorna lr annat skräp när du e ute o rastar henne =(

BBS= bli bra snart =)

2011-04-06 @ 12:02:46
Postat av: Elliot

Måste förresten berätta en annan sak:Jag har fått en katt!Ja ni läste rätt...en katt!Andra får en hundkompis men jag får en KATT!Men jag måste medge att hon är ganska gullig o verkar att gilla mej redan lite faktiskt.Hon är liten,smal och "sköldpaddsfärgad"(husse o jag trodde att det var grön...).Hon heter Salsa och hon är MYCKET mer rörlig än min gamla Ugglan var...Tror nog att vi kan bli kompisar i varje fall.

2011-04-06 @ 12:06:39
Postat av: Lakrits

Vad kul med en kattkompis Elliot! Jag måste lära känna henne. Lovar att jag ska försöka låta bli att rasta henne. Antar att Matte kommer att vaka som en hök över mig när jag ska träffa henne första gången. Förresten heter hon samma som min ena syrra! Kuligt!

2011-04-06 @ 20:13:01
Postat av: Lakrits

Tack förresten för alla uppmuntrande kommentarer till min uppgift att ta hand om Matte. Jag jobbar på den, både natt och dag!

2011-04-06 @ 20:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0