Viktväktarna vecka 3

Positiva nyheter, jag har gått ner i vikt igen. Nu har jag gått ner 1,2 kg sammanlagd sedan starten för 3 veckor sedan. Det är ganska bra tycker Matte. Själv är jag inte särskilt nöjd. Jag tycker det ska gå snabbt så jag kan få mer godsaker igen. Matte säger att tyvärr är det inte så enkelt. Nåväl, vi kämpar vidare mot hektona.

Annars har det blivit lite träning om kvällarna igen. I tisdags regnade det ju som attan så då blev det inget men igår körde vi lite hemmavid och ikväll blev det en tur till Lomma. Vi tränade innan kurser och annat drog igång och det gick riktigt skapligt. Sen kom det jättemycket folk! Kul att träffa många "gamla" träningskompisar och jag yttrade många glada skall :)  Fast jag var tvungen att säga några förmanande ord till Nisse när han kom och ville kolla bakändan på mig. Då trodde Zico jag var i fara och skulle sätta iväg och rädda mig. Det var ju rart men någon fara var jag då rakt inte i :) Sen kom Elliot och efter att ha väntat lite otåligt på snattrande tvåbeningar så fick vi äntligen springa i Furet. Jag kände mig riktigt busig idag och var till och med före Elliot stundtals!

Nu är jag trött, tyvärr inte särskilt mätt men ändå färdig för sängen. Brasan sprakar och värmer huset för kvällarna är ännu rätt kyliga. Matte har köpt blommor som ska planteras i helgen. Ninerna har ätit upp hennes nejlikor igen och det ser ut som en kyrkogård i rabatten. Så får det inte vara säger Matte och ska plantera nya för tredje året i rad. Hon ska klura på en lösning till nästa vinter för hon säger att denna gången ska dom klara sig!

Imorgon kväll blir det korvarunda. Jippie!

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det märktes att ta tappat det där dryga kilot... tur var väl det så att du kunde få dig en körv :-)



Tack för att vi fick komma ut i skogen eran och springa av oss igår. Skönt oxå att ha premiärdoppet avklarat!



Ps. Beck hälsar och tackar för den söta spårpresenten, den blev populär.

2011-04-17 @ 16:50:57
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Kennelmamman

Det låter som ljuv musik...men kanske inte i dina öron!

Tasskram!

2011-04-17 @ 22:03:10
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Zico-Bus

Alltså jag gillar lite "knubbiga" tjejer .... för det gör inte så ont när man springer in i dom :D

Skojar! Du är jätteduktig och din matte också - kämpa på mot matchvikten - vilken den nu är.

Tass&Kram

Zico-Bus

2011-04-18 @ 16:13:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0