Bryggmysteriet löst

Mysteriet med den försvunna bryggan har fått sin lösning. Idag fick vi veta att den inre delen av bryggan har släppt från fästet och helt enkelt sjunkit! Som det kan gå :o( Antingen ska den återställas eller så blir det en ny bryggdel. Synd att det gick så illa för jag gillade ju när den var lite halvsjunken. Konstigt jag inte märkte det när jag badade men jag är ju inte särskilt långbent så jag nådde väl inte ner.

Nåväl, idag har jag avnjutit morgonbad i Pude och kvällsbad i Tvedöra med Elliot. Först var det mycket folk när vi kom men dom försvann (ja inte pga oss utan för att det började bli svalare) så vi fick en fin vik för oss själva. Där är verkligen fint och så självklart extra roligt att sno leksaker från Elliot, när jag är själv har jag liksom ingen att norpa av. Matte och Ann kallar mig för Nessie när jag hoppar fram i vattnet :o)

Innan badet blev det klippning av min päls men det vill jag helst glömma. Roligare var det efteråt då när vi följde med på en fika. Men tiden går fort och plötsligt var det dags att fara hem. Tror bestämt det blir tidigt i säng ikväll också. Matte håller igång med sina hus och trädgårdsbestyr så hon blir alldeles trött! 

Tjingeling!
/Lakkan 

Kommentarer
Postat av: Zico med flock

Tur att ni löst mysteriet och att det inte var en "bryggtjuv" som varit i farten.

Tack för idag .... kul att skälla ihop igen. Lillasyster var rätt slut när vi kom hem, men nu är hon på G igen :D

Vi hörs efter vår semester i Ronneby/Ekenäs ....

/Helene

2011-08-04 @ 18:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0