Vår Syster Yster...

...har nu varit på besök i dagarna tre. Ikväll har vi tyvärr fått sända henne åter till stan med flyg för hon hade uppdrag där. Trist tycker jag att hon inte bor lite närmare men vi är alltid glada när vi får rå om henne. Vi tror och hoppas att hon har haft vilsamma dagar här. Men hon har såklart också hunnit med en hel del. Bland annat har hon tillverkat den här alldeles fantastiskt fina skylten som ska pryda vår ytterdörr så fort den är ommålad:




Givetvis ska ni få se den uppsatt sedan! Men det tar lite tid med allt måleri. För min del är tillvaron rätt stillsam. Matte och jag bråkar lite om äckelpillerna på morgnarna för jag spottar ut dem men så måste de ner ändå. Jaja, det tar väl slut snart hoppas jag.

En semestervecka kvar har Matte och hon ska bli klar med fönstren under den tiden. Vi har haft det bra hittills tycker vi men tiden går ju gärna lite för fort när man har det mysigt ihop.

Nu är det plötsligt väldigt tyst i huset efter att Syster Yster har åkt. Matte och jag säger att om hon tröttnar på stan får hon gärna komma och bo hos oss! Nu har hon till och med en lucka till ovanvåningen som Vildhusse konstruerat så att hon ska slippa vakna av Matte och mig om morgnarna. Fast den här omgången har Yster allt varit rätt morgonpigg och vi har nattat oss i väldigt anständig tid. En tillfällighet eller en ny trend, det återstår att se framöver.

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico med flock

Låter som om ni haft en mysig tid, med syster Yster. Men nu får ni lägga på ett kol vad gäller målandet .... en vecka går fort .... i alla fall när man har semester :)

Tassar och Kramar

Z&L&H

2011-08-25 @ 13:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0