Julkalendern har börjat!

Idag har vi börjat på våra advents/julkalendrar. Matte fick bra att ha lock till sina läskburkar på sommaren så att ine insekter kryper ner i dom medan hon fnattar runt och gör annat. Lite fiffigt. Man kan dricka ur dom med locket på. Skönt att slippa få getingar i magen! Jag fick kycklingfilébitar i ett litet paket. Vi knatade iväg till Dagis efter uppstigning för min kalender är ju där. Tyvärr hänger där bara en kalender detta året, förra var det två för då fanns Knappen också. Jag fick nog 1½ kalender förra året om jag ska vara ärlig för jag fick en del paket av Knappen som han inte orkade äta upp för att han var för trött. Men i år har Lykka fått "ärva" Knappens kalender så livet går ju vidare ändå.

Om ett par timmar åker Matte till jobb men det är sista natten. Sen har vi ledig helg. Hurra!

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jag säjer bara:ÄNTLIGEN!asså att vi börja öppna!Jag var inte sen när matte kallade o sa att det var dax.Första "luckan"var jättegod o jag såg lite förvånad ut(sa matte alltså)för jag tyckte att jag fick så många bitar....TAAAAACCCCCKKKK <3 <<3

2011-12-01 @ 19:13:41
Postat av: Miss Lykka Jonsson

Det är en jättestor ära att få efterträda Knappen och jag bara älskar det här med paket varje morgon. Du kan tro att jag öppnar dom fint och dom varar mycket längre än Zico:s .... den som spar han har :)

Tass&Kram

Lykke

2011-12-02 @ 10:02:01
Postat av: Wallander

Tur att denna dag äntligen kom...

Men jag måste tyvärr säga att min lillebror är jädrans kass på att öppna pakeketer, jag visar och visar men han fattar inte.

Om inte MOR rycker in så hade han nog slukat allt, band, papper kartong och innehåll :-(

2011-12-04 @ 15:22:54
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0