Kompisar på besök i Lakritsskogen

Idag kom Zico och Lykke med matte Helene på besök till Lakritsskogen. Innan dess hade Matte lämnat ner vår bil till verkstan för den behövde fixas till. Jag fick vara på Dagis medan Matte fixade bil och sedan lade ut spår till mig, Zico och Lykke.

När flocken från Hjärup anlände tog vi oss först en härlig runda i skogen och på mitt fält. Jag och Lykke badade i en liten sjö och vi lekte en del. Sedan blev det spår när vi kom tillbaka. Jag var först ut. Matte hade lagt mitt bambispår på fält! Det har jag aldrig varit med om förr. Dessutom en väldigt skarp vinkel som i och för sig inte vållade mig några problem. Det som störde mig mest var nog att jag trodde spåret skulle gå in i skogen hela tiden. Det hade sin förklaring att spåret blev som det blev för där Matte tänkte lagt det var det massor med bråte efter trädfällning och hon tyckte det verkade farligt att gå bland det.


Jag spårar för fullt.


Leta leta leta!


Klöven upphittad!


Mums! Överbliven skinka från i julas. Extra fin Hälsoskinka från Ängavallen!

Efter spåret blev jag grundligt torkad och fick sedan vila mig inomhus medan Matte följde med Lykke och Zico. Det var Lykkes första viltspår i världshistorien och hon tyckte tydligen det var lite läskigt. Men sedan släppte det och hon tyckte det var spännande och skötte sig tydligen bra. Glädjande att höra.


Hon ser allt lite spak ut!


Slutet gott allting gott.

Till sist var det Zicos tur. Han är ju väldigt rutinerad på männniskospår och visst har han gått viltspår men det var ett tag sedan. Men det var inga problem för honom, förutom att han ju har en smula bråttom ibland och hans matte har svårt för att hinna med. Även Zico fann sin klöv men så här brukar inte jag få göra!


Zico-BUS

Efter våra strapatser i skog och spår blev vi lite trötta och frusna. Men det gick över igen. Matte åkte och hämtade bilen och fick ett stort hål i plånboken, jag låg och vilade mig hemma. Ja, ni läste rätt, jag var själv hemma. Inte alls så farligt faktiskt när man är trött och nöjd och behöver vila.

Det är lite tomt i huset när Syster Yster har åkt. Igår morse åkte hon med tåget från Lund och nu tar det nog tyvärr ett tag innan vi ser henne här igen. Så trist för vi tycker det är så roligt att ha henne på besök. Vår kära Syster Yster!

Nu tror jag bestämt jag är trött och ska gå till sängs. Matte jobbar imorgon men sedan har hon ledigt på fredag och över helgen.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Trist med bilen och att den orsakade ett hål i plånboken :-(

Men desto trevligare att ni fick besök och att det blev spårande om än i lite ovan terräng för dig. Men som vanligt skötte du dig utmärkt och var väl värd den goda skinkan.



Kul att det blev en bra premiär för Lykke & att inte Zico glömt bort hur man skall göra.



Misströsta inte helt att SysterYster åkt iväg igen... ni kanske snart får oväntat besök igen!



Vi ses på fredag... hjärtligt välkomna!

2011-12-28 @ 22:58:00
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Kennelmamman

Vi önskar er båda på Solgläntan ett riktigt Gott Slut och Gott Nytt År 2012!

Vi hoppas det blir ett år, då vi ses mer än en gång!

Kram igen från oss,

//Renée

2011-12-29 @ 17:35:42
URL: http://www.concurro.se
Postat av: ZoLoH

Visst var det en rolig dag ... fast vädret var skitkasst! Tack för fina och roliga spår ... vi (dvs matte) lovar att betala tillbaks!

GOTT NYTT ÅR önskar vi också!

ZoLoH

PS. Det blir inget bus i helgen. Zico ska ta det lugnt till 9/1 enligt vet., sen får vi se vad som gäller enligt Z.

2011-12-29 @ 21:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0