Dagarna går!

Ja man får ändå säga att dagarna går ganska fort! Nu är det fredag kväll igen. Vi har tillbringat kvällen tillsammans med Dagismatte eftersom Vildhusse har åkt och hälsat på sin syrra. Mystigt har vi haft det men nu är vi hemma för att sova gott.

Veckan har varit innehållsrik. I tisdags kväll höll vi till hemmavid, det blev ganska sent innan vi gått vår kvällsrunda. Sedan i onsdags kväll var vi bjudna till Elliots på mat, tur på mossen och sedan myskväll. Väldans trevligt hade vi tyckte både jag och Matte.

Igår bar det av till blåsiga Lomma en tur för träning. Det gick finfint med träningen trots blåsten men vi blev inte så långvariga där utan skyndade hem, gick en tur och sedan in i stugvärmen. Idag hann vi också träna en tur innan det blev mörkt och det är ju toppen att vi kommer igång lite mer tycker jag. Sen att jag råkade ge Matte en liten fläskläpp idag för att jag var ivrig och glad det kan ju inte hjälpas. Hon ojade sig men sen tycker jag ändå inte det ser så illa ut.

Nä, nu är jag mätt och go och längtar allt till sängen.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk - i morse, på morgonpromenaden 06.30 så var det ljust...känslan i magen varje år är likadan. Nu väntar 8 månader minst, där man kan promenera utan att behöva ha ficklampan i handen eller på huvudet! Men först tar vi våren...eller, vad tycker ni där i Solgläntan?

Kram till er båda,

Renée

2011-02-22 @ 15:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0