Matte friskförklarad

Både igår och idag har Matte gästat sjukvården som patient istället för personal. Resultatet är att hon nu har genomgått besiktningen utan anmärkning och är därför friskförklarad. Det tycker vi alla är väldigt glädjande. Nu kan vi köra för fullt igen med träning och annat lajbans. Fast riktigt så blev det inte ikväll för det var kallt och efter tio minuter så tjöt Matte att hennes fingrar höll på att trilla av. Samma visa... och ändå har hon fått så fina värmare i present. Men tydligen var det för kallt ändå. Jaja, det kommer väl varmare tider, huvudsaken hälsan är som den ska.

För min del har jag inträtt i tre veckors kompisisolering på grund av ännu ett absolut superonödigt löp. Men Matte tröstar mig med att vi ska träna ändå och hitta på roligheter även om vi får göra det på egen hand/tass. Och så ska vi ju till Stockholm nästa vecka. Dagismatte får nog stränga förhållningsregler att vakta mig mot glada grabbar. Matte ska ju nämligen på kurs och för att jag ska få den bästa omvårdnaden tar vi med oss Dagismatte på resan. Vildhusse får vara hemma och passa husen! Han är förresten i full färd med att elda upp resterna av vår risiga granhäck. Här går det undan. Snart har vi utsikt över hagen från två håll. Bilder kommer så småningom.

Nä, det blir nog en tidig kväll. Det är ansträngande att vara patient säger Matte.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Yes, besiktningen gäller nu minst i 3 år! Så skönt besked!



Mindre kuligt att du löper och att det blir "träfförbud" i veckorna 3... men veckorna går jädrans fort nuförtiden så innan vi vet ordet av så har de sprungit förbi. Men att du nu redan börjat löpa innebär att det hela är överstökat tills våra f-dagar så då får ni komma till staden och fira i dubbel bemärkelse.



Ha en bra helg på er!



2011-02-24 @ 23:17:51
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Helene och Zico-Bus

Skönt med friskförklaringen. Kanske inte så dumt att matte fick känna på hur det är att vara patient. Kan ju öka förståelsen för hur hennes patienter har det :) Fast nästa gång hon tänker praktisera patient, så behöver hon ju inte ta i med en hjärnskakning ... det räcker väl med en stukad tumme eller något :)

Ha det gott och träna lagom!

Tass&Kram

2011-02-25 @ 15:08:10
Postat av: Medicinpinnen

Vad skönt att matte är frisk igen. Vi har kommit fram lyckligt och väl till yogans hemland Indien. Packade ihop oss i Sardinplanet (läs charterstolen) och landade som vi skulle. Lösgjorde oss från sällskapsresan och gav oss ut på egen hand. Hade ett litet taxiäventyr till första hotellet där vi sov en natt. Enkelt, men jättefint vid havet med vacker trädgård. Igår åkte vi vidare till paradiset Purple Valley där vi nu sovit en natt. Imorse hade vi första practisen. Allt kändes mkt bra. Det finns pool, soffor och hängmattor utplacerat lägligt så man kan vila sig precis var man vill och man kan också boka massage och beställa juice och njuta av. Ett paradis helt enkelt. Och de har WIFI också - när det inte är strömavbrott vilket man regelbundet får räkna med. Ge matte en blöt puss från mig och hälsa Vildhusse, Dagismatte och Yster. Jag har det JÄTTEBRA! Tass och kram

2011-02-27 @ 06:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0