En dag med Walle

Igår var det dags för Walle att komma ut på landet. Hans brorsa är iväg på skönhetstävling men sånt är varken Walle eller jag intresserade av. Så istället för att ligga hemma och ha det trist hämtades han ut här. Matte fiskade upp honom efter nattjobber och när jag kom ut i bilen efter hämtning på Nattis så luktade det Walle! Och mycket riktigt, han låg där bak i buren och sade inte ett knyst. Men springa kunde han när han blev utsläppt. Oj vad vi härjade. Matte ville inte ha in oss i huset när vi var så tossiga så det blev en lång runda i skogen direkt.

Det blev en dag med mycket utevistelse men även lite innemys. Här kommer bilder...


Full fräs...



Lakritsrull...



Lakritssprall



Brottningsmatch



Tokspring



Hopp o skutt!



Dragkamp



Jag vann!!!



Wallerull...



Hmmm....låt se...vem har varit här?



Jag spanar på Walle.



Matte äter, jag och Walle tigger...



Puss min Walle!


När Walle skulle köras hem på kvällen var det lite problematiskt. Det hade nämligen töat så mycket att grusvägen var näst intill ofarbar, bilen kom liksom ingen vart. Till slut lyckades Vildhusse ta sig uppför backen med sin bil och då fick jag och Walle flytta över till den med bur och allt och sedan bar det av. Jag surade när Walle blev lämnad, ylade lite och tyckte synd om mig. Fast det är nog bäst han sover hemma för Matte och jag är inte alls så morgonpigga som Walle.

Idag har det varit lite vilodag fast också en riktig långtur i snöslasket. Matte har varit lite trötter och gnällig, klantat sig lite och surat över det, magan har kärvat etc. Men det blir säkert bättre med en förhoppningsvis god natts sömn.

Undra om vintern snart är över. Jag ropade ju efter vår i förra inlägget. Blir man bönhörd måntro? Ja, bara det smälter snabbt, helst vill vi ha femton plus så isen försvinner kvickt för nu vore det livsfarligt att träna på uppfarten/isbanan. Men det är mysigt att rulla sig i smältsnön, det är en sak som är säker!

Natti-natti!
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Matte

Hej älskade Lakrits. Förlåt att jag inte kommer till dig ikväll men jag är tvingad att jobba. Det är inte alls kul, jag är riktigt sur på mitt jobb faktiskt. Jag lovar dig en lång runda imorgon i skogen som plåster på såren, mys i sängen och extra godsaker. Nospuss & magkli från din matte.

2011-01-10 @ 20:04:01
Postat av: Wallander

Tusen tusen TACK för att jag fick komma ut och vara hos er... mycket uppskattat erbjudande!



Osis att din Matte bokstavligen tvingades till att jobba ikväll, men snart är det sängdags och vips är hon hemma hos dig igen.



Mycket snö har försvunnit men massor återstår... nu hoppas vi på mera plusgrader så att vi kan få se mera grönt än vitt!!!



Puss på dig!

2011-01-10 @ 20:42:09
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Medicinyogapinnen

Vilka härliga bilder på er! Det är värsta Lady och Lufsen stuk på pussbilden. Men vad menar du med att matte är tvingad att jobba? Har hon blivit inkallad extra mot sin vilja eller var det planerat? Tycker de verkar utnyttja hennes nattvillighet alltför mycket. Hoppas hon kommer hem fort till dig och att natten blir lugn för henne.

2011-01-10 @ 21:05:41
URL: http://yoganilla.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Natten blev allt annat än lugn för Matte men dagen har varit bra. Jag väntade ju såklart igår, ville inte lyssna på Dagismatte som sade att Matte skulle dröja till morgonen. Men hon hade ju rätt :(



Jo, Medicinyogapinnen (himmel vad långt). Matte hade inget val. Jag säger att hon ska salta räkningen duktigt. Jag får ha för sveda och värk (saknad och väntan).



Walle, det var så mysigt att ha dig på besök. Riktigt lajbans tycker jag vi hade!

2011-01-11 @ 21:42:23
Postat av: Elliot

Vad roligt att Walle fick komma till dej alldeles själv!Han ser verkligen ut att uppskatta det å ni ser ut att ha lika galet roligt som vi brukar ha!

2011-01-14 @ 16:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0