På hal is

Jösses vad det är halt på grusvägarna i skogen nu när det smälter. Matte jublar över att snön försvinner och håller tummarna att det inte ska komma mer givetvis. Men det är allt lite bekymmersamt nu medan det smälter. Fast nu kan vi i alla fall komma uppför backen till Solgläntan igen med bilen. I början av veckan gick det inte.

Det gäller att spreta med klorna och ta det lugnt när man är ute. Inga flatteryck på vägen, det får man ta i snön. Och nu börjar man bli lite grisig igen efter turerna så Plutoduken har åkt fram i hallen. Nu kan man inte bara trava in utan att passera torkstationen.

Träningen hos Lisa imorgon är inte inställd än i alla fall så vi hoppas det blir av. Länge sen vi kunde träna hemmavid nu pga halkan. Inne har det inte blivit något, Matte tappade visst sugen lite när det inte alls gick utomhus.

Dagen har varit mysig med mycket gos, bra promenader trots halkan och så soffmys ikväll. Åh vad gosigt det var att krypa upp tillsammans i soffan och höra brasan spraka. Just då kunde livet helt enkelt inte vara bättre konstaterade både jag och Matte förnöjt.

Natti-natti!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja du Lakkan det är tyvärr inte bättre här i storstan... man hör från MOR hela tiden: sakta, akta, ta det lugnt! Ibland så ser vi Beck framför oss och han liknar verkligen Bambi på hal is!



Håller tummarna hårt för att det blir träning för er imorgon på Fart & Fläkt :-)



Låter mysigt med mys i soffan & brassprak!!!!

2011-01-16 @ 20:57:47
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0