Träning igen

Visst blev det träning hos Lisa idag! Toppen tyckte jag och lät min ljuva stämma göra sig hörd i bilen när vi rullade in mot träningsplanen. En timme höll vi på och jag kan ärligt säga att jag var riktigt trötter mot slutet. Märks att man legat av sig lite över helgerna. Men nu är vi igång igen. Och förhoppningsvis ska vi kunna träna framöver som inbokat. Vi har fått lite saker att träna på hemma också som går att göra inomhus.

Bitvis börjar det bli riktigt bra på skogsvägarna nu men bitvis är det fortfarande rena isgatan. Gäller att se var man sätter tassarna. Ikväll inspekterade jag en del av skogen som jag inte varit i på länge. Det har skövlats ordentligt där (in mot Fjällfotasjön). Min fina spårskog, hur kan dom?! Men lite spännande att kolla in allt. Och det gäller ju att hålla reda på sina domäner. När det gäller tomten börjar det bli möjligt att patrullera den ordentligt igen nu när det har smält en del. Matte säger att jag måste hålla efter ninerna. Hon tror nämligen det är niner som äter upp hennes nejlikor och käkar av bark på buskrosorna. Det går ju inte för sig. Vår trädgård är ingen restaurang.

Jaha, då var det upp tidigt tre morgnar framöver. Suck. Men jag tar mig en tupplur på Dagis när jag har ätit frukost. Men ändå tradigt. Det är så skönt att vakna utan klocka och liggar kvar en stund och mysa, bli kliad på magen och småprata lite med Matte.

Torsdag kväll kommer Stockholmsborna. Innan dess ska jag fixa till min present till Medicinyogapinnen. Jag kan inte avslöja den här för hon läser ju min blogg. Men jag berättar sen.

Tjingeling
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja nu börjar det bli lite som det skall vara... skönt att det blev träning av hos Lisa.



Dagarna går säkert lättare & snabbar när ni har trevligt besök att se fram emot. Skall bli spännande att höra vad du hittat på till Medicinpinnen.



2011-01-18 @ 22:04:53
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0