Fina dagar

Nu har vädret varit riktigt fint. Fast inte alltför varmt ändå, jag gillar ju inte när det blir sådär tryckande.  

Både igår och idag har Matte varit tidig från jobb. Igår var det lugn eftermiddag hemma men sen drog vi till Sandby och hade lektion hos Lisa på kvällen. Skönt med kvällsbris och skugga, man blir minsann trötter nog bara av träningen. Men vi hade en trevlig stund tillsammans!

Idag blev det en badtur med Elliot. Vi har hittat en "specialare" dvs en väg till badställe där det inte verkar vara många alls som har kommit på att man kan hålla till. Eftersom det är lite hemligt kan jag inte avslöja men givetvis får de jag brukar träffa veta!

Ikväll har vi varit på stadspromenad med korvstopp på Casinogrillen. Oj vad det tog lång tid för korvarna att bli klara ikväll men den som väntar på något gott.... fast Matte klagade på att det inte bara droppade utan rann friskt från min lilla mun :=) Mysigt var det att tröffa Walle som gick på egen tur med mig, brorsan var på annat håll. Jag gillar Beck men jag tycker det är extra mysigt när jag och Walle får gå själv också! Walles tass var bandagerad för att undvika skada på såret han har efter kloutdragningen. Nosen syntes det inget konstigt med men jag har hört att han nyst och snorat sedan behandlingen förra veckan. Men det är lika bra, ut med skräpet bara Walle!

Nu är jag faktiskt riktigt trötter, det tar på krafterna att härja runt! Matte är också trött och hon är på lite risigt humör idag pga jobbet. Men det går nog över. Snart är det bara en vecka kvar för henne innan semestern :=)

Tjingeling!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tack för att ni kom in igen till staden och livade upp det lite för mig. Kan bara hålla med om att det var en jädrans tid det tog innan våra korvar blev färdiga... jag hoppas bara att det är tillfälligt för annars finns det en risk att de tappar sin topplacering.



Jag skall försöka kurera mig lite snabbt... skönt att inte Bastudden är i farozonen längre i alla fall.



Ha en fortsatt bra vecka!

Kramizar

2011-07-20 @ 23:03:38
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Wallander

Fy vilket busväder idag... jag tar faktiskt hellre att det är lite för soligt & varmt än detta evinnerliga regnande.

2011-07-21 @ 21:33:27
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0