Ny vecka

Ja nu är det ny vecka fast vi är lite ur fas för Matte gick ju på nattvecka redan i fredags så vi tror det är typ onsdag eller så. Men tyvärr har hon två nätter kvar att slita innan semesterdörren öppnar sig. Men sen!

Helgen har varit fortsatt blöt! Min sjö svämmar snart över! Bryggan är så gott som dränkt. Så mycket pyssel i trädgården har det inte blivit. Jo, lite igår, Matte gav sig på ogräset och jag var arbetsledare.

Idag lyckades Matte faktiskt sova en stund runt lunch. Det var nog behövligt för hon var rent vinglig när vi var ute och gick! Ikväll har vi varit iväg först i Sandby hos Lisa och tränar och sen hos Elliot i S-torp där vi gick en trevlig rundvisningstur i S-torp centrum. Vi satt till och med på torget och vilade lite!

Nu är vi hemma och håller kväll. Jag har fått mat och nu väntar nog sängen.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Inte lätt att hålla koll på veckans alla dagar när man arbetar som din matte måste göra ibland... men som sagt snart kommer hon att ha koll igen.



Jag måste säga att jag är väldans glad att solen tittade fram idag, har varit jobbigt att bli blöter varendaste gång man varit ute... man har knappt hunnit torka mellan gångerna.



Har ni inget för er på lördag så får ni gärna titta in, vi kan titta ut oxå för matte säger att om jag bandageras bra så får jag lov att busa & ha kul. Vad säger ni?

2011-07-26 @ 23:55:55
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0