SEMESTER!!!

Äntligen börjar Mattes semester!!! Nu är hon ledig i nästan fem veckor, hon börjar igen....nä vi skriver inte ens datumet för vi vill ju inte tänka på det nu. Dagismatte och Vildhusse får också semester från passning av mig fast det är dom nog inte lika glada över. Men givetvis kommer vi att ses ändå och Matte ska säkert iväg på lite egna grejor under månaden som kommer så jag behöver passning ändå. Och undra om dom kan låta bli att ringa från Mattes jobb på en hel månad för att fråga om hon kan jobba????

Matte är i alla fall rejält trött efter en veckas jourande. Jag är också trött!!! Vi har pratat om att jag borde få betalt för beredskapsjobb när Matte har jour!!! Undra vad som skulle hända om Matte lämnade in en jourlista för mig också :)

Vi passar Elliot ikväll för hans flock är bortbjudna. Vi har busat, gått i regnet, varit på besök på Dagis/Nattis och nu är vi hemma. Matte har haft sönder ett lampglas men det genererar nog ingen olycka, bara jobb och ett skärsår på fingret. Det var olyckligt, hon skulle byta en lampa och när glaset skulle på plats igen så sade det kraaaaas så jag till och med gick och lade mig vid dörren fast hon inte alls svor eller så, bara en djup suck och sen fram med snabeldraken. Jajaja som det kan gå.

Imorgon bitti ska vi sova länge och mysa, gnugga nosen mot kudden och ligga en stund och dra oss innan vi går upp.

Sist men inte minst så undrar jag var halva min brygga har tagit vägen!!! Kolla som det ser ut vid sjön!


Hmmmm....


Snopig man blev liksom...

Imorgon kommer Wallander och Beck på besök. Dom får hjälpa mig återfinna min bryggdel!!! Förvisso kan jag bada utan brygga men man vill ju gärna ha koll på vad som händer i skogen!

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Visst är det underbart att våra mattar nu äntligen har fått sin efterlängtade semester :-) 4:a veckor blir det här bara... men man får vara glad för det lilla!



Om dom ringer från mattes jobb så tycker jag att du skall svara och säga BLANKT NEJ och be dom ringa vidare till någon annan.



Vi får väl se om vi kan nosa upp var "din" halva brygga tagit vägen när vi kommer om ett par timmar.



See you soon!

2011-07-30 @ 09:34:06
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Elliot

Haha inte låg den där bryggan under vattnet i varje fall för det kollade vi ju!

Tusen tack för att ni passade mej så himla bra igår kväll =) Är faktiskt ganska trött förresten....

Hoppas att ni inte är alltför trötta på mej =P

Ha det så kul idag o hälsa W&B med en pussing från oss.

2011-07-30 @ 12:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0