Sommar sommar sommar

Ja nu är det verkligen riktig sommar. Varmt, kvavt, flugorna surrar, myggen börjar avta, ljusa kvällar. Men också en hel massa vatten har kommit uppifrån senaste dygnen. Och igår kväll var det åskväder. Det tycker jag är helt onödigt. Min känsliga näsa blir påverkad av alla urladdningar :( Fast jag är inte rädd men jag tycker man ska vara inne definitivt. Dagismatte och jag har precis samma åsikt där. Annat är det med Vildhusse som fnattar rundor och ropar av glädje när det åskar. Då tycker jag allt han är lite underlig.

Ja, igår kväll och natt var jag alltså på Nattis för Matte jobbade. Idag har vi varit på utflykt med Dagismatte och sen har vi tagit det lugnt. Men det är länge sedan jag skrev inser jag, ända sedan i onsdags faktiskt. Dagarna gick så fort! I torsdags var vi och tränade i Lomma på kvällen och i fredags var Matte ledig och då tog vi en svängom med Elliot till Yddingen och sen en runda i skogen.


Det blåste minsann en del, leksakerna drev iväg och vi fick jaga ifatt dem!


Vi hjälps åt...


Elliot är en linslus...

Men vips vad dagen försvann fort och sen var det lördag. Då regnade det nästan hela tiden innan Matte åkte till jobb. Men vi hade det mysigt,kröp ner i sängen efter att vi hade gått morgonrunda och jag hade spårat min bambitass. Det var allt inte mycket kvar av spåret efter allt regn under natten, några molekyler blod häroch där. Men det gick rätt bra ändå, jag fick slipa till näsan lite extra så efteråt var jag rent slut.

Nu är Matte allt lite trötter efter nattens härjningar. Imorgon börjar en ny vecka. Matte jobbar alla dagar fast har lovat sig hem tidigare två av dom så att vi får lite tid tillsammans utöver bara kvällarna. En del roligheter kanske det vankas också hoppas jag. Och vilsamma stunder på Dagis i trädgården.

Tjingeling
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus och Lykke-Li

Tack för en härlig badkväll igår. Vi håller med om att det är mysigt med vatten när det är varmt och är lite avis på dej som får bada både en och två och kanske tre gånger varje dag.

Tass&Kram

Z&L

PS. Matte kom på att du kanske inte hoppade från bryggan, för att du inte ville lära Lykka det, innan vi vet om hon flyter.

2011-07-06 @ 13:10:42
Postat av: Elliot

Hahaha!där var den ju!!!asså den fiiina närbilden =0)Jag gillar att titta VÄLDIGT nära på din matte Lakkan!

2011-07-07 @ 21:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0