Det har hänt igen...

Matte har kastat upp min favoritvattenleksak i ett träd. Det var en av mina finaste, den som flyter upp och syns så bra. Dyr var den också.

Ja det blev så olyckligt när vi var vid Pudesjön idag. Matte hivade iväg och så plötsligt satt den fast i trädet till höger. Matte for ju dit och skakade och skakade men nix, snöret satt fast om grenen. Men Matte är ju inte precis den som väntar på bättre tider så hon började klättra. Högre och högre, längre och längre ut över vattnet. Jag simmade ut i väntan på ett plask, antingen ett litet från leksaken eller ett stort från Matte och leksaken. Men det blev ett litet plask :) Matte hasade sig ner igen och efter en stund upptäckte hon att det kröp fullt med larver på henne som nog bodde i trädet. Så blev det hallå om det och kläderna skakades och hon höll på. Men det var en trevlig tur hursomhelst och det slutade ju lyckligt för min leksak och mig. Matte var nöjd att hon slapp åka hem och hämta såg för att kapa ner trädet. För ner skulle leksaken, vi hade inte stått ut med att ha den kvar där.

Igår kväll hade vi fint besök av familjen Lindeblad. Wallander, Beck, Helene och Anders kom på skogsrunda och käk Det var en mysig kväll och sedan sov vi allt gott båda två. Matte hade ju haft jour natten innan så det blev en ganska tidig kväll.

Nu väntar en ny vecka med jobb för Matte och Dagis för mig. Jag ska hjälpa Dagismatte i trädgården med plantering tror jag bestämt.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Vad duktig du är som hjälper Dagismatte med planteringen. Jag har haft en intensiv helg på sjön med 3 mycket aktiva och rätt vilda barn så jag är trött nu. Sängen väntar! Natti natti

2011-06-26 @ 23:04:39
Postat av: Zico-Bus

Jag trodde att din matte visste att hon inte ska kasta leksaker när hon haft jour. I alla fall inte om det finns ett träd på mindre än 1 km:s avstånd :D

/Z&L&H

2011-06-27 @ 08:07:13
Postat av: Renée

Ja, tänk...så mycket upplevelser matte haft sedan du kom in i familjen! Undrar om hon ens kunde drömma om allt hon nu får göra - men hon tycker ju det är kul att förkovra sig ;-)

Tasskram från kennelmamman!

2011-06-27 @ 10:31:30
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Ha ha, hur ltyckas din matte?! Ännu en gång kan jag se din matte där i trädet... men nästa gång (helt säker på att det blir en nästa gång) bör hon nog tänka på vad hon har i fickorna. Skönt att det bara blev ett lite plask!



Tusen tack ännu en gång för den trevliga rundan & det goda käket :-) Hoppas vi får besök av er den 9:e. OBS! Korvhuset stänger kl 16!

2011-06-27 @ 21:56:18
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0