Kärt återseende

Igår kväll var vi på korvarunda i stan med Walle och hans Mor. Så mysigt det var att promenixa bredvid Walle igen och ge honom en liten puss här och där :o)  Lillebrorsan fick stanna hemma så jag och Walle fick kvalitetstid tillsammans :o) Vi hade tur också på Casinogrillen och fick en extra korv att dela på av "korvgubben". Väldigt snällt av honom!

Idag har jag varit nästan heldag på Dagis. Det var ett tag sedan men jag har haft det bra. Vilat mig en del, varit ute med Dagismatte och passat trädgården.

Ikväll har jag gått med Matte och så vaktat Solgläntan. Fast när Dagismatte kommer (vilket hon tex gjorde ikväll för att de hade slut på vattnet efter Vildhusses experiment) så skäller jag inte. Alla andra skäller jag på :o) Men Dagismatte och jag går ju ofta till Solgläntan när vi är själv och då tycker jag inte att jag kan skälla på henne när hon kommer på besök. Hon har fribiljett in liksom!

Det ser ut som att veckan blir rätt lugn för min del tills vi vet lite mer om hälsan dvs när Matte får svar på dom där dyra proverna som togs i fredags. Jag känner mig rätt pigg fast blir trötter när jag varit igång en stund, kanske lite mer trötter än vanligt faktiskt.

Tjingeling!
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Elliot

Vad glad jag blir av att höra att ni var på "korvrunda"med Walle-Kalle! Härligt oxå med kvalitetstid :0)

puss&kram från mej

2011-06-21 @ 18:23:42
Postat av: Wallander

Tack för att ni kom in och förgyllde min vardag :-)



Jag tycker att det är bra att du vaktar... MOR säger att de gånger jag skäller så gör jag det av ren & skär glädje och jag tror nog att jag är beredd på att hålla med henne, i alla fall lite.



Krya-på-dig min sköna böna!



Ses på lördag... skall bli kuligt :-)

2011-06-23 @ 17:08:29
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0