Själva igen

Tiden går fort när man har roligt. Igår kväll åkte Syster Yster hem igen. Gråt och tandagnissel, jag blir så deppig när folk åker :0(

Men jag och Matte har det såklart bra tillsammans, särskilt när Matte är ledig. Fast å andra sidan var jag på Dagis igår kväll när Matte var på möte samt när Matte och Yster var på shoppingtur i tisdags och det kändes mysigt också med Dagismatte. Så allt är bra, bara det att det blir så livligt och skojsigt när Yster är här!

Matte har rensat upp bakom stallet idag. Bilen har varit på service och bromsbyte och det blev ett stort hål i Mattes plånbok. Hoppas jag inte drabbas av besparingar men det kan jag inte tänka mig för det brukar jag inte göra. Matte däremot får kanske dra åt svångremmen lite men det skadar kanske inte för hon har ätit lite för gott ett tag.

Ikväll drog vi till Lomma för träning, lite tävlingsupplägg och så en buserunda med Elliot i Furet. Jädrans vad jag sprang, jag blir så otroligt busig i den lilla skogen :0) Vi hann precis hem innan regnet bröt ut och nu åskar det visst också lite så Matte säger att datorn måste stängas av. Bäst att lyda för någon ny dator blir det nog inte just nu...

Tass & kram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Helene

Ville inte gå in på planen med lilla "livet" ikväll. Har pratat vaccination etc. med uppfödare, så man blir ju lite löjlig. Om jag inte kommer ner på lördag, så hör jag av mig på annat sätt.

Kram

H&Z&L

2011-06-16 @ 22:45:10
Postat av: Wallander

Kul att syster yster bara dök upp så plötsligt... så klart jobbigt att det blev en sådan kort visit, men bättre det än ingen.



Det är attans att bilreperationer skall vara så jödrans dyrt... men jag tror inte att du behöver oroa dig, gotter till dig är det sista din matte skulle dra in på.



Vi ses imorgon :-)

2011-06-18 @ 20:20:55
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0