Inte på latsidan precis

Även om Matte har varit ledig fredag, lördag och idag så har vi inte precis legat på latsidan. Jo, lite på morgnarna kanske för vi har ruskigt svårt att komma tidigt ur sängen när vi inte måste.

I fredags var Matte hos doktorn och blev så gott som friskförklarad. Pumpen var i fin form och ingenting fanns att anmärka på. Så varför hon gick och tuppade av förblir en gåta men det struntar vi i nu!

Igår ordnade Matte först till ett bambispår till mig på morgonen. Jag var helt ostyrig sedan för jag ville ju gå det där himla spåret så jag tjöt i bilen när vi åkte till Svedala för att handla en grej. Jag fick inte spåra då men dock bada en sväng i Yddingen för Matte tyckte jag behövde svalka mina upprörda känslor. Fast det hjälpte inget vidare. Jag vaktade grinden under dagen för att jag ville ut och spåra. Och så tillslut vid sextiden fick jag spåra fram den efterlängtade bambitassen och belönades med grillad kyckling. Tur hade vi också för ett par minuter efter att vi kom hem från spåret så öppnade sig himlen och det bara vräkte ner regn. 

Förmiddagen idag tillbringade vi på Revinge i växlande väder. När jag spårade var det varmt och jag blev trötter där på heden. Trevligt spår som vanligt av Mari med Lee fast hon hade nog inte fixat dit kaninen och lite annat som fräste upp i spåret. Nåväl, jag hittade runt fast jag missade någon pinne. Kyckling i slutet även där. Sedan bar det av hemår för Syster Medicinyogapinnen hade återvänt från Köpenhamn och tittade förbi ett par timmar på väg hem till Stockholm. Trist bara att hon stannar så kort tycker jag. Men hon kommer viss ner en längre visit om ett par veckor.

När vi hade lämnat av vid flyget gick vi en riktig långrunda i skogen på strax över två timmar. Vi var så långt in i skogen man kan komma vid Fjällfotasjön. Såklart tog jag mig ett välbehövligt dopp där fast där var inte så bra att hoppa i, ingen brygga eller så som jag har i min närmaste sjö. När vi kom hem igen var vi faktiskt båda lite slunkna i benen. Nu är det dags för mig att dra mig tillbaka till vår sköna säng som blev renbäddad igår. Matte hade tröttnat på att sova med långkallingar på för att slippa skavsår...

Tyvärr har det inte blivit några kort tagna i helgen. Det är Matte som inte har skött sin uppgift :0( Men hon lovar bättring. Vi hoppas på det!

Imorgon blir det Dagis för mig, fast bara halvdag. Sedan jobbar Matte som vanligt resten av veckan.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Ja det var mysigt att ses. Vet att du inte gillar kortisar. Men det blir längre nästa gång. :-)

2011-05-15 @ 22:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0