Sömniga morgnar

Matte har jobbat nattajour lördag och måndag. Inget sovit på dagarna. Följaktligen alldeles för lite sömn. Så bäst att sova ordentligt då tänkte vi i går kväll eftersom Matte skulle upp idag och jobba tidigt. Riktigt gott sov vi!  Ända tills Dagismatte ringde 07.20 och undrade varför vi inte kom för att lämna mig där! Hu vad vi hade försovit oss. Har aldrig sett Matte skynda sig så om morgonen. Verkligen tur att Dagismatte var morgonpigg. Matte kom bara lite för sent så det var ingen fara.

Håhåjaja som det kan bli. Annars rullar dagarna på. Kallt har det blivit igen jämrar sig Matte om. Jag är ganska nöjd faktiskt! Den där värmen tycker jag inget vidare om.

En liten springelispring tur med Elliot på mossen igår blev det i regnet. Vi råkade springa upp på den nyplöjda åkern. Enligt Matte låg det sedan en halv åker i vår säng. Hon överdriver alltid men alldeles ren var jag kanske inte.

Imorgon ska vi nog till Lomma och träna när Matte kommer från jobb. På fredag är hon ledig. Hurra!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Att inte sova varje dygn sätter uppenbarligen sina spår hos din matte. Du får allt framöver checka av din mattes klädsel framöver... ryktet har gått att hon nog inte riktigt var helt vaken denna morgon heller :-)



Ha en mysig dag imorgon!



Nospuzzisar

2011-05-05 @ 20:31:00
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Medicinyogapinnen

Skönt för matte att vara ledig idag!

2011-05-06 @ 19:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0