Uppsprätt på magen

Jag har blivit uppsprätt på magen. Det var igår som jag blev opererad för att jag ska slippa fler löp och jobbiga perioder efter löpen när jag inte vill göra någonting. Så nu verkar det som att jag ska kunna leka med mina kompisar när som helst. Hoppas verkligen det för jag har haft det bedrövligt sista dygnet så lite kompensation behöver jag sannerligen.

Vilken besvikelse igår alltså. Jag trodde det skulle bli något roligt av dagen när vi svängde av mot Elliots men det var ju bara för att hämta upp Ann så att hon skulle följa med till veternären. För det bar av till Prima Liv i Löddeköpinge och där blev jag nersövd och uppsprätt (snyft). Men jag hann knappt vakna igen innan Matte och Ann var där igen för att hämta mig. Alldeles snurrig i bollen var jag. När vi kom hem gick jag direkt till sängen där Matte hade byggt en fiffig ramp så jag skulle slippa hoppa upp. Sedan låg jag parkerad i sängen mest hela dagen, kvällen och natten. Matte tog bara ut mig i trädgården för att kissa. Inget gick ner i magen. Jag tyckte rätt synd om mig själv fast det ser ju inte så bedrövligt ut på bilden....


Trött, frusen och groggy

I morse kände jag mig lite piggare men aj vad det gjorde ont från magen. Jag fick medicin av Matte och efter en stund gjorde det mindre ont. Då kunde vi ta en liten försiktig promenad till Dagis där Dagismatte och Vildhusse blev väldigt glada att se mig. Jag utfodrades med lite kakor och havremjölk och det gick fint ner. Sedan vilade jag en bra stund innan vi gick hem igen. Men usch vad trött man blev av så lite, jag fick vila flera timmar igen. Men innan mörkret föll gick vi ut på en liten tur till. Sedan har jag faktiskt hängt lite med Matte i köket och v-rummet och myst men nu är jag trötter och det är dags för sängen igen. Befarar att jag får stå ut med den där fåniga uppblåsbara kragen en stund innan Matte lägger sig. Då åker kragen av och en konstig tröja på. Jag som hatar kläder. Örk.

Mina kompisar Elliot, Walle och Beck var allt väldigt gulliga mot mig och hade lämnat presenter för att jag ska bli frisk fortare.


Den till vänster är från Walle & Beck och burken också. Lejonet är från Elliot. Vilka gulliga pojkar!

Nu ska jag sova och läka ihop mig. Hoppas jag snart är som vanligt igen!

Tass & kram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Wallander

Usch vad det låter läskigt när du berättar att du blivit uppsprätt.

Blir ju toppen att vi nu alltid kan ses hela året runt :-)



Skönt att kryapåandet verkar gå raskt framåt!



Det var väl klart som korvspa att du skulle ha en liten KRYA-PÅ-DIG hälsning!



Jag tror du är som vanligt snabbare än du just nu tror!



Pusselipuss på dig!

2011-11-15 @ 22:34:44
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-Bus

Hmm, jag ville nog också skicka en "KRYA-PÅ-DEJ" hälsning och present ... :( Hälsningen får du här men presenten får du en annan gång.

Tass&Kram

Zico-Bus med flock

2011-11-16 @ 12:30:00
Postat av: Elliot

Jag tycker du ser ut att ha det riktigt mysigt där under din färgglada filt =)

Håller med W&B om att du så klart måste få lite krya-på-dej uppmuntran - för du är ju världens bästa lakritskompis juuuuu!

2011-11-16 @ 15:09:19
Postat av: Medicinyogapinnen

Skönt att allt gått så bra. Nospuss och klapp från mig.

2011-11-16 @ 20:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0