Hösttur till Stockholm

Nu är vi hemma igen från vår Stockholmstur. Det har varit bra, stökigt med väntan på tåg, stationer och så men inga missöden och fint hos Syster Yster som vanligt. Dagismatte var med såklart för hon skulle ju passa mig om dagarna medan Matte var på sin kurs.

Vi åkte i tisdags. När vi kom upp hämtade Syster Yster och vi åkte direkt hem till henne. Sedan bar det ut på promenix över Hammarbybacken, ner mot skogen och koloniområdet och sedan tillbaka. Syster Medicinpinnen kom en sväng på kvällen och det blev lite mat.

Onsdag, torsdag och fredag var jag med Dagismatte på dagarna. Ja Syster Yster också såklart när hon inte hade andra ärenden. Vi var ute och gick tillsammans och det var trevligt. När Matte kom på kvällen gick vi ut igen och sedan hade vi umgänge hemma hos Yster. Natten till idag blev det såklart sent, Matte och Yster höll på med allt möjligt. Men trevligt ändå och jag har sovit gott i soffsängen och ätit mycket kyckling, en del prinskorvar och ganska lite torrfoder :) 

Innan vi åkte hem idag gick vi en tur och passade på att ta några bilder. 


Kom igen nu drar vi över Hammarbybacken! 

 
Här kikar jag ner mot skogen!


Stilig utsikt över Nacka skogen!

På vägen tillbaka kollade vi in en lekplats som är minst sagt lite märklig.


Indiantema...


Lilla jag vid totempålen...


Och en björn....tur den inte är riktig!

Sedan blev det frukost och därefter bar det av till stationen och förväl till Yster. Vi tog oss till rätt spår men där blev vi sittande en lång stund för att SJ inte kan passa tiden... men så småningom kom tåget och tog oss till Lund och där hämtade Vildhusse snällt.

Hem kära hem säger jag bara. Vi har varit ute och gått, plockat upp mullvadshögar, packat upp, ätit middag med mumsig kyckling även till mig på Dagis och nu ska jag gå och koja i vår sköna säng. Tack snälla Syster Yster för mycket bra omhändertagande i storstan! Och tack Dagismatte för att du alltid tar så väl hand om mig. Och tack Vildhusse för den mumsiga kycklingen ikväll. Gott i magen!

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att ni här hemma igen i lugna Lakritsskogen.



Mullvaderna verkar ha gillat att ni varit på resande fot :-(



Du har en fin & omtänksam flock omkring dig... nästan sluppit torrfoder oxå, jo jag tackar!



Hoppas vi ses imorgon!



Kramizar

2011-10-30 @ 13:50:02
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico och gänget

Hej och välkomna hem till Skåneland!

Kommer ni ut och spårtränar på Revinge på lördag? Det ska vi! Vore kul om ni kom, för då kanske vi kan avsluta med en lång-(iallafall halvlång)promenad över heden!

Tass&Kram

2011-11-01 @ 18:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0