Blåsigt värre

Värst vad det har varit blåsigt ett par dagar. I måndags kväll regnade det dessutom på fel håll dvs i sidled. Typiskt för vår landsända säger Matte men längre norrut vill hon ändå absolut inte flytta. Dom sista äpplena plockades ändå i regnet med hjälp av Beckie med husse. Sedan fick vi in och torka upp. Tur fönstren är på plats igen så huset är tätt!

Igår var vi och tränade hos Lisa. Vi kom för sent till träningen och det var inte mitt fel. Men Matte har varit lite trötter och haft mycket på jobbet så hon får allt vara förlåten. Vi missade bara fem minuter och vi hade trevligt medan vi var där så vad gör det. Jag var lite busig, tog en miniutflykt och sade hej till Beck :) Jag råkade ta ett nafs av Mattes fingrar också när vi kampade. Inte alls meningen :(

Ikväll gick vi en lång runda i skogen efter att vi hade tränat lite apportering. Det var nästan helt mörkt innan vi kom hem igen. Fort går det nu :( Men uppehåll fick vi i alla fall.

Får se vad resten av veckan för med sig.

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja det är allt tur att våra pälsar sitter ordentligt fast!

Det var bra att din matte tog det lilla lugna trots att ni var lite sena, men MOR sa att ni inte missat något viktigt, var bara lite prat om helgen.



Hej till sina polare måste man få säga, det gör ju alltid tvåbeningarna när dom ses men mattes fingrar får du nog allt se till att vara lite mer rädd om även om du inte gör det med vilje... det är så lätt att ta fel i "stridens hetta"!



Hoppas veckan blir fortsatt bra för er!



Kramizar



2011-09-15 @ 08:05:39
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-Bus

Hade hoppats ni skulle komma till Revinge och spårträning imorgon, men ser att ni tackat nej :( Matte jobbar väl förståss :( Vi får ta en sväng i skogen en dag istälet!

TassoKram

Zico-Lykke-Helene

2011-09-16 @ 21:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0