Konstig helg

Jag tycker det har varit en konstig helg. Den började i och för sig bra i fredags kväll med korvarunda med Walle och Helene i Malmö. Mysigt att återse Walle efter min isolering! Korven satt fint!

Lördagen tillbringade jag delvis på Dagis för att Matte skulle ut på Revinge och lägga upp spårtävling. Lite taskigt men vad göra. Inte kul att bara ligga i bilen heller för vi hade bråttom hem till Solgläntan för att få fönstren på plats på ovanvåningen. Det var dramatiskt värre när Matte och Vildhusse hissade upp fönstren med rep och lyckades få dem på plats!

Idag var det spårtävling på Revinge. Jag fick åka med på förmiddagen och hjälpa Matte. Det behövdes sannerligen för halv sex var vi tvugna att åka hemifrån. Vi var mer döda än levande vill jag lova! Eftermiddagen tillbringade jag hos Elliot. Ett bad hann vi med efter min hämtning. I Pude var det rätt lugnt och Elliot och jag kunde njuta av vattnet för det var varmt och kvavt väder.

Ikväll har vi varit i Malmö hos gammelmoster Göta och kollat tv för syster Yster var med där. Knasigt program tyckte jag, stökigt, högljutt och mycket reklam. Syster Yster var fin och jätteduktig. Fast bättre att ha henne hos sig på riktigt tycker jag som inte gillar tv.

Håhåjaja, nu är vi jättetrötta och ska lägga oss för nu väntar jobbvecka för Matte. Känns lite tungt just nu tycker vi men vi kämpar på.

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico med flock

ja, det var en jobbig helg. Jag var helt slut när vi kom hem igår vid 17-tiden .... och matte med. T o m Lykke visade vissa trötthetssymptom :D

Matte hälsar och tackar för den goda Tosca-kakan! ???Vad som nu menas med det, jag såg ingen sådan?

Tass&Kram

Zico, Lykke och Helene

2011-09-12 @ 10:45:06
Postat av: Wallander

Tack för i fredags.. alltid lika mysisgt. Men det är attans vad det skall dröja ibland innan vi får det vi är ute efter.



Förstår att helgen varit lite knasig med matte i spårläggarfarten i dagarna 2.



Vi kollade oxå in SysterYster på TV:n, men det var attans att det skulle bli så nervpirrigt på slutet... tyckte det var lite taskigt att hon fick duellera.



Jag märkte att du träffat MOR & Beck ikväll... luktade det direkt på Mors byxor. Hoppas ni hade en bra träning ikväll... MOR verkade för en gångsskull ganska så nöjd.



Kramizar

2011-09-13 @ 23:05:11
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0