Fint väder

Det har allt blivit finare väder nu, varmare och soligare. Det tycker både jag och tvåbeningarna är trevligt. På Dagis är vi ute en hel del i trädgården nu, Dagismatte piggar på sig. Hon var och fick taget sina häftklamrar över såret igår och det såg tydligen bra ut. Jag fick följa med på turen till Lund fast jag fick ju inte följa med in på sjukan. Istället gick jag och Vildhusse en liten sväng i Botaniska trädgården. Det var trevligt förutom att Vildhusse hade glömt bajspåse och det blev lite kaotiskt kring den biten.

I söndags fick jag förresten ett långt härligt spår på fältet vid Dagis. Det var nog runt en kilometer långt med många pinnar. Härligt trött var jag efteråt!

Matte har varit på kurs i dagarna två på en kursgård utanför Häckeberga. Det var egentligen internat så att hon skulle stannat över igår till idag men hon lyckades snacka sig ur övernattningen. Bra tycket jag, det verkade ju högst onödigt att hon skulle sova någon annanstans än hos mig när hon inte måste jobba jour!

Imorgon och torsdag ska hon på annan kurs i Malmö. Ett himla flängande på henne alltså. Ikväll fick jag dessutom följa med till hennes jobb när hon skulle träffa en patient. Jag har sekretess (svårt ord) vilket innebär att jag inte pratar om vad jag hör där.

Nu bär det av mot sängen för min del. Matte kommer väl senare...

Tass & kram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Kurs hit & kurs dit... din morsa kommer att bli så lärd så lärd :-) Skönt att du fick ha henne hemma nattetid trots allt.



Skönt med dagismatte framsteg.. ha ha kan nästan se vildhusses "panik" i parken :-)



Skall bli kul att få rå om er på söndag - på självaste mattes f-dag! Hörs närmre om tid & så!



2012-04-19 @ 23:46:24
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0