Hundar på vift

Ikväll när vi kom ut för att ta en runda i skogen så hittade vi en liten Jack Russell utanför grinden. Han satt där och var blöt, frusen, trött och ensam. Lite skeptisk var han mot mig när jag kom farande men annars en snäll och medgörlig liten hund. Vi trodde han hör hörde till någon hos hästmänniskorna. Men där var det ingen som hade tappat bort en hund. Till slut lokaliserades dock ägarfamiljen men tyvärr var de av med en hund till för de var två som hade rymt tillsammans. Vi var ute och letade efter hund nr 2 ända tills mörkret föll men tyvärr utan resultat. Så Maggie är fortfarande ute på vift.

Annars är allt bra på Solgläntan. Igår kväll tränade vi lite apportering på promenaden. Jag fick hämta markeringar och göra sök. Härligt! Vädret har varit sådär men man dör ju inte precis av lite regn. Jag ville gärna bada ikväll men Matte satte P för det. Onödigt känsligt tycker jag.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene Zico-Bus och Miss Lykka

Det var ju värst så många hittehundar det varit på sistone. Tur att ni inte måste behålla alla, då hade ni fått bygga till :D

Hoppas Maggie kommer till rätta !

Ha det gott!

ZoLoH

2012-04-26 @ 10:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0