Många födelsedagar

Det är många som fyller år nu på våren! I torsdags var vi hos Elliots och grattade Ann som fyllde. Det bjöds på käk, bus, kattspan och tv tittning! Väldigt trevligt!

Igår hade vi besök av en kompis till Matte. Vi började med en ordentlig promenad, sedan blev det mat och mycket mycket prat! Jag fick del av fläskfilégrytan som tur var!

I morse tog vi oss en välförtjänt sovmorgon efter alla tidiga morgnar som har varit. Skööönt! Sedan kom Zico, Lykke och Helene vid lunch och vi tog en rejäl runda i skogen. Vi fyrbeningar badade i ett dike som inte var alldeles rent och för att vi skulle bli lite fräschare igen fick vi sedan gå och bada i Eksholmen. Där ser man, inte så dumt att hoppa i "galen tunna" för då får man bada i sjön efteråt!

Ikväll var vi på Dagis och firade Vildhusse som fyller år idag. Hurra för honom!

Imorgon fyller Matte år och vi får besök av Elliot & Ann först och sedan ska vi till Malmö framåt kvällen och hälsa på flocken Lindeblad! En riktigt fullbokad helg med andra ord!

Vi tränade förresten lite fasan med Lykke idag! Hon fick börja hämta den.



Här ligger och väntar!


Lykke försöker få till ett bra grepp!


Och här kommer hon i full fart!

Några bilder på mig blev det inte för Matte fick inte till att både fota och ta emot mig med fasanen. Men en är min i alla fall och den ligger i kylen och väntar på en omgång till imorgon.

Nu är det dags för sängen!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene,

2012-04-22 @ 12:44:29
Postat av: Helene Zico-Bus och Miss Lykka

****HIPP HIPP HURRA, för din MATTE idag *****

Hoppas du firar henne ordentligt .. det är hon värd <3

Tack för en härlig tur i Lakritsskogen igår och Lykke hälsar att hon fick mersmak på fasan :) Svårgreppad men spännande.

Vi ses!

Tassar och kramar

ZoLoH

2012-04-22 @ 12:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0