Lugna dagar

Det har varit lugna dagar för min del sedan helgen. Men i eftermiddags fick jag dra en repa med Elliot i bokskogen. Kul! Jag känner mig allmänt i bustagen för jämnan nuförtiden, vilket inte Elliot verkar ha något emot!

Bilbyte på gång har jag hört via Matte. Såna tilltag! Jag har inte fått provåka men hon säger att det blir bra och hon lovar mig en ny bur, sån som Elliot har. Och en ramp så att jag inte behöver hoppa i och ur för bilen är mycket högre. Hmmm....jag är lite skeptisk men vi får väl se.

Det går mot ljusare tider. Snart behöver vi inte pannlampa på morgonen mer. Fast det behövde vi inte i morser heller men det berodde på att Matte försov sig. Hon var inte så munter när hon upptäckte det. Farligt att inte ställa reservklockan. Men tidiga morgnar borde förbjudas eller åtminstone vara belagda med restriktioner!

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Lykke och Zico

Vi behöver inga lampor heller på morgonen. Matte har väckarklockan på 06:15, men "snoozar" till 07.00! Hon är verkligen s-e-e-e-e-g på morgonen, men inte oss emot .... vi hoppar bara upp i sängen och gosar :D Vi vet ju att vi så småningom får komma ut. Att hon är 1 timme sen till jobbet, är ju inte vårt bekymmer :)

Ha det gott i helgen och busa lagom! Vi ses!

/ZoL

2012-02-02 @ 20:29:17
Postat av: Wallander

Vad spännande med ny bil som passar utmärkt för er som bor i skogen :-) Du kommer snart att älska den och sitta/ligga där som den prinsessa du är!



Visst är det härligt att det nu är ljusare både morgon & kväll, men lite i kallaste laget ljust nu tycker vi!



See you soon!

2012-02-03 @ 08:15:28
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0