Utstädad

Matte ska alltid städa innan Syster Yster kommer. Det är dels för att hon vill ha det fint men också pga Ysters allergi. Detta medför alltid att jag blir utstädad ur sängen för att det ska bytas lakan. I väntan på att sängen ska bli återställd passar jag på att tassa lite på tangenterna.

Det är tur att jag har lärt mig ligga och slappa fastän Matte fnattar runt och grejar med allt från borra hål och sätta upp grejor, till att städa, tvätta, träna och måla. Annars hade jag varit en utsliten hund vid det här laget för Matte kan ju banne mig inte ta det lugnt mer än när hon är sjuk. Tack och lov är det ju inte särskilt ofta men det där med att bara vila sig, den instruktionen följde visst inte med när hon föddes. Fast det är rätt mysigt också att ligga och gotta sig i sängen medan hon sliter :)

Självaste Yster väntas alltså imorgon kväll. Matte ska fiska upp henne vid tåget efter jobb och sedan ska de säkert handla och det vet jag ju hur lång tid det brukar ta ungefär så jag väntar mig ingen tidig hämtning på Dagis. Men sedan ska jag vara med dem hela helgen så jag får väl ge mig till tåls. På Dagis går allt sin gilla gång.
Vildhusse härjar som vanligt med sina projekt och Dagismatte väntar på operation av sin höft. Men hon går korta turer med mig och Vildhusse och jag brukar gå hem till Solgläntan på eftermiddagen. Ingen nöd på mig alltså.

Nä, återstår att se om sängen är sovbar igen!

Natti-natti
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Ha det så mysigt i helgen. Jag jobbar i morgon. Men söndag ledig i alla fall.

2012-02-17 @ 20:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0