Blött på Revinge och sen vinterväder

I fredags kväll var vi i Malmö och uppvaktade Wallanders och Becks Husse Anders som fyller år snart, jämt dessutom. Eftersom de flyr landet på dagen passade vi på att ta med tårta och present i förväg. Jag hade trevligt med grabbarna fast jag var lite kass i magen, högst oklart varför så jag fick ta några rundor i Magistratsparken under kvällen.

Igår var vi och spårade på Revinge. Rätt okej väder när vi kom tyckte tvåbeningarna och traskade ut våra spår. Helene gick mitt spår och Matte Zicos. Lykke fick gå Mattespår och dessutom börja. Fortfarande uppehåll då. Lykke skötte sig utmärkt fast hon ville inte hoppa in i bilen igen när hon var klar!


Bilen, nähä...jag vill busa, säger Lykke! (fotograf: Helene J)

Sedan var det min tur. Helene hade lagt ett riktigt roligt spår och jag fixade det bra, någon liten utflykt här och där bara. Pinnarna tog jag hem, bäst att inte missa någon mjukost! Men det började snöblaskregna alltmer, inte några problem för min del men tvåbeningarna suckade.


Full fart i spåret! (fotograf: Helene J)


Bäst att analysera ordentligt! (fotograf: Helene J)


Snabba dig att få upp mjukosttuben Matte! (fotograf: Helene J)


Till sist var det Zicos tur. Risigt väder vid det laget men han skötte sig med den äran!


Zico tar en välförtjänst paus efter fullgjort spår! (fotograf: Helene J)

Till sist när alla var klara fick vi springa en runda tillsammans. Blött var det och enligt Matte även kallt. Hon huttrade sedan och satte på full värme i bilen på väg hem. Men trots vädret ändå en trevlig dag på Revinge.

Under eftermiddag och kväll snöade det ordentligt här och flingorna började lägga sig på marken också, inte bara smälta bort. I morse hade det kommit lite till medan vi sov vår skönhetssömn. Nu ska det visst bli vinter! Matte är rätt morrig över det, hon som vill ha vår fortfare än kvickt.

Idag har vi tränat med en and ute i trädgården. Jädrans stor sak att få in i gapet den där. Men det gick bättre och bättre efterhand. Sedan tränade vi med dummiesar i skogen och på fältet när vi var ute och gick. En del välbehövlig vila för min del har det också blivit. Nu är sängen renbäddad, bäst jag återgår till de fluffiga täckens värld.

Tass & kram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Zico och Lykke

Alltid kul att spåra, även om vädret är mindre kul. Vi har ingen mark i Revinge till helgen, så vi får väl försöka roa oss någon annanstans :)

Antar att våran matte pratar med din så där i slutet av veckan.

Tass & Kram

ZoL

2012-01-24 @ 10:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0