Spelkväll

Matte och jag har plockat fram gamla och nya spel och ikväll körde vi nog en halvtimme med intensivt tankearbete från min sida när jag skulle klura ut hur jag skulle få tag i godisarna som var gömda i spelen. Riktigt kul tycker jag att det är! Förutom spel blev det två rundor ikväll för Beckie kom förbi rätt sent och undrade om jag inte var pigg på en tur. Då kan man ju inte säga nej!

Det verkar som om Matte försöker klura ut lite saker att träna på inne i väntan på ljusare kvällar. Hon har förutom spelen nämnt att jag ska lära mig spela piano samt olika "tricks". Får allt rapportera efterhand hur det går. Men mest ser jag fram emot mer intensiv apporteringsträning framöver också. Vi behöver vilt! Matte annonserar på blocket men utan framgång verkar det som. Det finns på långt håll, utanför Höganäs. Men om någon känner en leverantör på närmare håll betalar Matte bra för pippisar.

Tjingeling
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Wallander

Tur att det även går att aktivera oss lite inomhus. För skall det hålla på att storma på detta viset så blir det inte mycket träning utomhus inte.



Hoppas det blivit något viltnapp... annars vet ni att det finns något i våran frys, bättre än inget kanske?



Ha en bra Trettondagsafton!



Kramizar

2012-01-04 @ 20:25:22
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0