Växlande väder men kul ändå

Igår drog vi iväg på lite utfärd, först upp mot Helsingborgstrakten för att hämta hem vilt till mig. Därefter drog vi till Staffanstorp och hämtade upp Elliot & Ann och sedan tog vi oss en tur till Revinge i det vackra vädret. Jag blev alldeles busig av Revinge+Elliot+sol och svag vind och vi hade en väldigt trevlig tur. Där var andra ute också, några som gick extremt långsamt och som vi var tvungna att ta oss förbi, annars hade vi knappt varit hemma till kvällen.

Idag var det inte alls lika fint väder :( Men vi hade ändå lite tur för vi tog morgonrundan i uppehållsväder och sedan när jag gick mitt bambispår så började det regna lite lätt. Sedan kom det mer regn men då höll vi oss mest inne tills det lugnade sig igen, då gick vi på långrunda. Inte så illa ändå.

Igår och idag har jag fått träna med duva inomhus. Igår gick det jättebra. Idag hade duvan tinat mer och jag ville slicka slicka slicka på den men det skulle jag ju inte. Nåväl, vi fick till några fina hämtningar och transporter genom köket och då var Matte nöjd.

Ikväll har vi hälsat på Dagismatte och Vildhusse och grillat korv där. Mums. Undra hur många korvar det hade fått plats i min mage egentligen. Jag tippar på minst fem, kanske upp mot tio! Men det får jag ju aldrig på en gång.

Imorgon eftermiddag går Matte på jourvecka och då blir det Nattis för mig.

Tjingeling!
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Elliot

Vilken härlig runda det blev i det fina vädret!Och så himla busiga vi var,matte sa något om ...inga öron...vad hon nu menade med det haha!

2012-01-08 @ 14:04:36
Postat av: Wallander

Vad bra att matte lyckats få tag i vilt, så att du nu kan "vänja" dig vid fjädrar i munnen och "gungande kaninmagar".



Igår var det underbart väder... mer sådant vill vi ha, visst?



Visst skulle vi kunna sätta i oss massor utav korv, men det är nog ändå bäst att det sätts gränser av våra mattar, framförallt för våran egen skull.



Jouras det på fredag natt oxå eller kan ni tänka er lite besök på lördagen?

2012-01-08 @ 23:49:27
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0