En händelserik vecka!

Det är länge sedan jag uppdaterade, närmare bestämt en vecka nu! Tiden har gått himla fort. Sedan har jag faktiskt gjort några försök att logga in på bloggen men det har fungerat dåligt. Hoppas på bättre lycka nu men det är väldigt krångligt att ladda upp bilder. Hoppas det bättrar sig igen.
 
Söndagen förra helgen var vi på besök till en kompis till Matte. Hon har en liten fyrbening som inte är så gammal. Voffsan heter hon. Roligt namn och rätt rolig tjej också men lite intensiv...
 
Voffsan!
 
Voffsan på span
 
Voffsan och jag vilar
 
Följa Lakrits!
 
En mycket trevlig eftermiddag men skönt att komma hem igen och vila sedan.
 
I måndags var det lugnt men i tisdags kväll kom Zico och Lykke med matte Helene på besök. Det blev en rejäl promenad i skogen, tack och lov med bad på vägen för jag höll på att försmäkta i värmen. Holmejasjön var mycket badvänlig tyckte vi allihopa!
 
En vänskaplig puss till Lykke!
 
Två små uttrar!
 
Zico och Lykke vid strandkanten!
 
Lykke ensam i sjön, ville inte komma upp!
 
I onsdags kväll blev det bad med Elliot i Pude efter att vi först hade varit hemma och käkat hos hos honom och hans flock i S-torp.
 
Lilla jag!
 
Lille E!
 
Strandkantsbus.
 
I torsdags kväll var vi också hos Elliots och det blev en tur till Tvedörasjön och lite spring på Revinge. Härligt, inte alls många andra ute.
 
Igår var vi hemma och fixade och vilade på kvällen men dagen har redan varit händelserik. En utflykt till Revinge med spår och lite bad i Krankesjön tillsamans med Zico, Lykke och Helene. Blött och varmt var det men kul att spåra och skönt att svalka sig sedan. På vägen hem hämtade vi Elliot som vi passar nu! Imorgon blir det vila mest för sedan ska Matte iväg och jobba framåt kvällen. Hon har nattvecka, sista rycket innan semestern börjar på fredag morgon. Tjoho!
 
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico och Lykke

Tack för én mysig promenad i Lakritsskogen inklusive härligt bad i den fina Holmejasjön :D
Och tack för idag.... duktiga spårhundar är vi allihopa :D (ja inte Marie och Helene förståss!)
Tass&Kram
ZoLoH

2012-07-07 @ 23:51:23
Postat av: Elliot

Det var ju en gullig liten rackare den där Voffsan!Tycker oxå att det var ett lustigt namn,tänker på Tjofsan i "Nils Karlsson Pyssling"...men nä...de va ju en råtta....
Lykke ser för kul ut när bara hennes huvud sticker upp ur sjön....
Härliga bad o bus-spring var vi ju oxå haft.X-tra tack för att ni passade mej i går när matte jobbade o husse är på SM...
Sorry att jag gjorde de där....ja du vet...kläggade ner mej....flåt =( kan bara inte låta bli att lixom prova.Nog bäst att vi håller oss till lite renare vatten i fortsättningen.Tack o hej,leverpastej!

2012-07-08 @ 14:26:40
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Härliga dagar ni haft!. Kul att få se en bild på Voffsan... har ju bara hört talats om henne.

Härliga badbilder på alla vattendjuren!

Slit nu inte ut dig Marie på denna sista jourvecka... du måste orka med semestern oxå!

Skall hälsa från Lisa till er båda!

Kramizar

2012-07-10 @ 23:40:22
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0