Stockholmsvisit

Nu är vi hos Syster Yster i Stockholm. Igår körde vi upp och det gick bra. Vi stannade som vanligt vid mitt rastställe vid Vätterns strand. En korv fick jag också på Statoil, annars hände inte så mycket kul. Men skönt sedan när vi kom fram och Syster Yster bäddade sängen till mig medan jag och Matte gick en liten kvällstur.
 
Idag har vi varit ute och gått en lång runda i Nacka reservatet. Vi promenerade till en trevlig liten sjö där jag badade. Sedan fortsatte vi en bit runt sjön och då hittade vi ett fint ställe med bastu, tipi, små stugor och badtunnor.
 
Framför tipin!
 
På vägen sedan hittade jag en bäck som jag hoppade ner i.
 
Matte och Syster Yster säger att jag liknar en vattenråtta här.
 
Plaskeliplask
 
I Nackaskogen finns mycket blåbär och vi stannade en stund och plockade. Jag fick smak på de små bären, det är riktigt gott minsann!
 
Matte och jag bland blåbären!
 
Matte plockar, jag övervakar.
 
Blåbärsätning
 
På promenix
 
Vi var alla nöjda när vi kom tillbaka till bilen. På väg hem sedan ösregnade det men vi slapp regn under rundan. Skönt! Sedan blev det vilostund för mig. Nu är det kväll och det äts lite mat och vi har det allmänt mysigt. Syster Pernilla var förbi en stund innan idag också och åt lunch. Kyckling. Mums!
 
Får se vad morgondagen ska innehålla. Vi funderade på en tur i skärgården men vädret verkar inte så lovande för den typen av aktiviteter så det blir nog skogen. På söndag åker vi nog hem för vi har en del sedan att se om med huset och trädgården.
 
Tasselikram från Vildhunden i sta'n!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elliot

Tycker att den nästan liknar din skog...
Vad kuliga ni blev på första fotot,lixom äh...långnosiga alla tre...=)

C Ya....

2012-07-21 @ 21:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0