Bloggstrul

Senaste dagarna har det varit struligt med min blogg så jag har inte kunnat uppdatera som jag ville. Men nu går det visst.
 
Vi hade fina dagar med Syster Yster tills hon åkte onsdag morgon. Matte släppte henne vid tåget och så var det hejdå för den här gången. Men vi ser henne snart igen när hon är tillbaka från Amerika dit hon ska snart. Hon reser korts och tvärs, tur vi kan vänta på henne här hemma i lugn och ro!
 
I onsdags kväll åkte jag och Matte till Lomma och tränade en stund. Riktigt kul hade vi! På vägen dit hälsade vi på en kollega till Matte som köpte den där rampen som vi inte längre behövde när jeepprojektet blev ett minne blott. Hunden Baloo som börjar få svårt att hoppa upp i bilen har bättre nytta av den. Baloo var en ganska trevlig bekantskap och jag snokade i hans fina trädgård. En irriterande sak var dock att en humla letade sig in i min fagra svansplym och det gillade jag inte alls. Matte kom till undsättning och skakade ur humlan.
 
Igår kväll åkte vi till Malmö och gick en fin korvarunda med Walle och Helene. Casinogrillen hade öppet och vi fick våra smarriga korvar. Har hört rykten om att vi ska försöka snoka rätt på såna där korvar tills vi ska till Bastudden så att vi kan grilla våra egna godingar däruppe!
 
Sent igår kväll kom Syster Pernilla med tåg till Lund och vi hämtade henne där. Sedan blev det ju sent med mycket snack och vi sov ut i morse. Tur för mig för jag blir trött av sena kvällar och mycket aktiviteter. Men energi för bad och bus med Elliot har jag nästan alltid och sent i eftermiddag mötte vi upp vid Pude. Vi har inte setts på två veckor på grund av att Elliot skadade en klo sist vi busade. Tradigt. Hoppas dagens bus inte tog knäcken på den igen. Badet var fint men det var lite mycket folk vid Pude. Vi hittade dock en liten plätt där vi kunde vara. Sedan blev det spring vid Bökeberg. Sedan var vi på Dagis och åt lite och nu är vi hemma.
 
Mot sängen!
 
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Jobbigt när det strular... tur att det kommit igång igen.
Tack för att ni tittade hit... en stadstur och en korv är ungefär allt vad Walle mäktar med just nu. Men hoppas att han snart orkar rusa runt och busa med dig i skogen igen.

Här avlöser syrrorna varann minsann... kul med långväga besök. Hälsa Pernilla!

Ha en bra vecka, hoppas vädret håller i sig... har varit underbart dessa två lediga dagar :-)

Kramizar

2012-07-01 @ 19:27:36
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0