Våren är här!

Jag känner att det är vår på riktigt nu. Det innebär att jag har börjat bada. Två dopp i en av Dagisdammarna har det blivit och ett dopp i Eksholmen. Matte suckar men jag är helnöjd. Vildhusse har kollat badtemperaturen, den ligger på 4 grader. Uppfriskande!

Förutom bad finns det en del andra ting som hör våren till. Det är ligga ute och gnaga ben, övervaka Matte när hon jobbar i trädgården och luckra upp jorden i rabatter och på andra ställen. Jag har också hjälpt Matte lite med att ta hand om grenar från träden hon har klippt. Imorgon ska vi visst samla ihop grenarna. Jag tycker det är mycket roligare att sprida ut dem!

Nu börjar det bli riktigt ljust om kvällarna också så särskilt mycket pannlampa behövs inte längre. Härligt! I veckan hann vi också med en bustur med Elliot här i skogen och idag var vi på Revinge, också med Elliot. Härligt med en riktig busrunda. Vi sprang nästan omkull Matte, det var inte meningen. Sedan spanade vi in ett litet fort där man kunde gå in i en gång under marken. Spännande!

I torsdags kväll var vi i Malmö på korvarunda med Walle & Beck. Det blev Casinogrillen och smarriga oxkorvar. Sedan blev vi medbjudna hem till Lindeblads på en mysig kväll. Tvåbeningarna smörjde kråsen med fläskfilé, vi fyrbeningar fick stora grisöron att kalasa på. En riktigt fin kväll och det blev ganska sent innan vi var hemma i skogen igen.

Imorgon ska vi mest hålla oss hemma och vi ska träna lite också tror jag bestämt. Får se var Matte hittar på!

Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej du,min matte tycker att vi är ännu busigare nu när vi nästan är 6 år än när vi var små lr ivf lika busiga haha!

Tusan vad vi kan springa alltså,å trots att vi rusar som galningar o tar iskalla dopp så är vi lika pigga dagen efter =0)

Tror nog inte att vi har anlag för vattensvans å sånt!Vilken tur!

2012-03-18 @ 13:35:00
Postat av: Zico och Lykke

Det verkar som du roar dej :) Härligt med våren, ljuset och vårkänslorna!!!

Vi kan kanske ses till helgen, eller ska din matte knega?

Tass&Kram

ZoLoH

2012-03-19 @ 14:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0