Korsspår och annat kul!

Det har varit riktigt varmt och väldigt badvänligt i veckan. Matte klagar över att jag så sällan är torr. Tyvärr lyckas jag ändå inte bada bort alla fästingar, i morse hittade Matte en på mig som satt fast och var stor och äcklig. Blä!

Onsdag och torsdag fick jag delvis vara själv med Dagismatte själv för Vildhusse var på en liten tripp till syrran sin. Men det gick bra med Dagismatte, vi var ute och travade små promenader. Dagismatte har allt piggat på sig väldigt bra får jag säga! Tänk så illa hon haltade och snart behöver hon inget stöd alls längre!

Igår kväll var vi i Malmö och gick korvarunda till finfina Casinogrillen. Men det tog en himmelens tid med korvarna. Jag skällde högt av otålighet. Han som sålde korven fattade inte att vi INTE ville ha dom hårdstekta...så vi fick dom just...hårdstekta och väldigt väldigt varma. Nåväl, det smakade prima såklart när de väl hade svalnat. Sedan blev vi medbjudna på kvällsmys hos Lindeblads. En väldigt trevlig kväll!

Idag har vi haft besök av Helene med Zico och Lykke. Först blev det spår och inte vilket spår som helst utan ett sånt där "korsspår" där mitt och Zicos spår korsade varandra tre gånger. Vi fick spåra ute på stora fältet och det gick mycket bra trots klurigheterna. Jag tror både jag och Zico skärper oss lite extra när det blir svårt! Efter spåret blev det bad i Dagisdammen och sedan en fin skogspromenad med fikastund.


Matte delar ut fika! Fotograf: Helene J


Vi poserar! Fotograf: Helene J

Nu på kvällen har vi varit på Dagis och grillat korv men nu är det sängen som gäller. Imorgon ska jag få träffa Elliot hoppas jag, sedan har jag träffat mina bästa kompisar i dagarna tre och det är minsann inte illa!

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Zico och Lykke

Tack för en härlig eftermiddag/kväll i Lakritsskogen. Roliga och kluriga spår och ovanpå det prommis och fika ..... och baaaaad. Kan det bli bättre?

Tass&Kram

ZoLoH

2012-05-06 @ 18:25:27
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Härlig/rolig dag ni hade :-)

Vi saknade er idag... hade behövt lite fler besökare :-(



Vi höres!

Kramizar

2012-05-06 @ 23:13:38
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0