Lyckligt slut på bilbekymren

Ni minns kanske att Matte råkade impulsköpa en väldigt stor bil som jag aldrig gillade. Ett monster helt enkelt som döptes till Grizzly. Jag tyckte han var för stor, för hög, ja allting var fel och jag ville inte åka med alls. Sedan gick Grizzly sönder, bara en vecka efter inköpet. En viktig del (en slags datorbox) fallerade och under flera månader har det varit dystert, teknikerna trodde inte det skulle gå att fixa delen och de kunde inte få tag i en ny. Det pratades om att bilen fick skrotas men varken Matte eller verkstadschefen gav sig och till slut skickades delen till Tyskland, programmerades om och sedan var det klart! I fredags hämtades Grizzly från Toyota. Matte var mycket nöjd, nu kunde hon äntligen byta in den till bilen vi hade bestämt oss för.

Hon har varit flera vändor i veckan hos Mårtenssons Bil i Hörby och blivit väl mottagen, tittat, provkört och igår så kom slutligen vår nya fina bil Silver hem. Han är en silvergrå Volvo V70 som ser nästan ny ut. Grizzly blev inbytesbil till ett hyfsat pris. Lite förlorade Matte på hela affären men hon är ändå ganska nöjd. Det kunde varit så mycket värre om det inte hade gått att fixa alls.

Min bur som hade köpts till Grizzly installerades istället i Silver och så fint det blev!


Perfekt passform på buren, lyxig matta till, fin utsikt....allt man kan önska sig!

Lite fler bilder på Silver kommer här...








Så nu är den lite krångliga bilhistorien slut och vi är nöjda och glada. Matte har lärt sig att hon inte ska köpa bil utan mitt godkännande. Det gäller förresten allt annat också, det blir bäst när jag får tycka till. Annars kan det lätt gå för fort!

Avslutar med lite rapport från i tisdags när jag och Elliot var på Revinge med våra mattar och busade och sedan blev det bad i Tvedörasjön. Vi var alldeles ensamma på beachen och det har vi ingenting emot! Matte tyckte jag var en smula haig när det gällde leksakerna...


Stor i käften?

Elliot simmade så fiiiint! Lakrits simskola är slut för hans del, han är utexaminerad och klar!

Tasselikram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: helene

Wow vilken fin bil :) Villa, vovve och Volvo .... hur ska detta sluta ;)



Tass&Kram

2012-06-01 @ 10:20:39
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Det var väl för väl att det löste sig... tur att det finns envisa "bilgubbar" oxå :-)



Grattis till ett bra val... kul att vi alla 3 kör samma (lika dan är bäst att tillägga) bil & samma färg!



Kul att Elliot klarat "simborgarmärket"!

2012-06-01 @ 19:15:28
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Syster Pernilla

Vad skönt att det löste sig och att det slutade så bra.

2012-06-02 @ 16:55:00
Postat av: Elliot

Er nya bil var väldigt fin!Tyckte den kändes bekant på nåt sätt haha!De som e lite klyddigt är att den inte alls låter som den gamla blå....asså när ni kommer in på min gata så blir jag lixom lite snopig så nu får jag lära mej att skilja på vår o er bil...hm undrar hur det ska gå...

Man får tacka för fint omdöme om min simning!Ja det tog lång tid men nu jäklar så glider jag som en sääääl =)

2012-06-03 @ 14:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0