Oväntat besök

I fredags natt hände verkligen något oväntat. Matte var uppe och drattade som vanligt men strax efter två på natten hröde jag en bil rulla in på uppfarten. Jag hoppade ner från sängen och skuttade iväg till dörren, ut till grinden och skällde på den nattliga inkräktaren. Men det var ingen mindre än käraste Syster Yster som klev ur bilen. Ojojoj vad jag blev glad att se henne. Tänk att hon fick ett infall att komma och hälsa på oss! Vi har haft en jättemysig helg med henne här på Solgläntan. Hon har behövt vila sig lite och vilket ställe kan vara bättre att vila sig på än Solgläntan alias Hope & Care.

Igår fick vi besök av Zico, Lykke och Helene framåt kvällen. Vi tog en mysig långtur i Lakritsskogen och badade i diverse olika små hålor för det var varmt som attans. Det byttes också en del paket för idag fyller Zico 10 år! Stort grattis till finaste 10-åringen! Och tänk, snart fyller jag år också, närmare bestämt på fredag. Matte är ledig dagen till ära, inte illa alls! Jag hoppas på kompisbus.

En väldigt tråkig nyhet är att Walls nos är sjuk igen. Han måste få behandling för den där konstiga svampen i näsan. Stackars stackars min käraste Walle. Jag hoppas han orkar träffa mig en liten stund imorgon kväll och ta en korv. Han blev sövd idag för att undersökas i näsan. Sedan väntar behandlingar. Älskade Walle, jag tänker jättemycket på dig!

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Jisses vad roligt med oväntat besök så där på nattkröken, förstår att du blev glader!



Ja det är ett jädrans skit med svamperiet... men Walle tackar för tankarna och lovar krya på sig. Han hoppas så klart att vara på banan igen på fredag då du fyller.



Krya på dig själv nu oxå bara... lova det!

Bamsekramizar från oss alla

2012-05-22 @ 21:42:14
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Zico-Bus och Lykke

Hipp hipp hurra på din födelsedag <3 Hoppas du får många fina, roliga och goda presenter :)



Å så får du pigga på dej. Matte nämnde att du var lite trötter, men det är kanske värmen ??? Den kom ju från ingenstans från +7 till +25 på 24 timmar.



Tack för senast också, härlig promenad med mycket bad .... sånt gillar vi.

Tass & Kram

ZoLoH

2012-05-25 @ 09:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0