På plats i Stockholm

Idag på morgonen bar det av hemifrån mot stationen i Lund. Efter lite jobbig väntan så rullade tåget in. Jag har aldrig sett ett så långt tåg, 13 vagnar fanns det och var tror ni vi satt, jo såklart i sista vagnen som stannade halvvägs till Stockholm! Det blev till att knata. Väl på plats i djurtillåtna vagnen var vi många hundar, sex stycken som mest under resan, men det var inga som helst problem. Tiden går långsamt när man ligger på tåget men till slut kom vi ju fram till ändstationen. Rörigt värre på perrongen när vi klev av, hur mycket folk som helst som trängdes. Ett jätteglapp var där mellan tåget och perrongen också, som värsta avgrunden. Jag var lite uppstressad men Matte hjälpte mig så jag kom säkert ner.
 
Vi hann lagom komma upp i dagsljuset och vänta några minuter när Syster Ysters svarta BMW rullade in. Ut hoppade både hon och Syster Pernilla, alias Medicinpinnen. Snart var vi hemma hos Syster Yster i lugn och ro och jag kunde skaka av mig resdammet. Efter lite installering gav vi oss ut på en lång och skön promenad runt Sicklasjön. Härligt väder och trevligt sällskap, vad mer kan man begära när man är på resa!
 
Efter turen åkte Matte och Yster och handlade, jag var kvar med Dagismatte hemma. Skönt att slippa åka iväg mer! Och hem kom de med godsaker så vi klarar oss bra i dagarna tre här tror jag bestämt.
 
Tasselikram
/Vildhunden i stan
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Härligt att höra att ni kommit fram välbehållna.
Mysigt att båda syrrorna mötte upp er!
Ha det nu så bra så hörs vi & ses när ni är åter på Skånemark :-)

2012-11-04 @ 23:52:55
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0