Ledig helg och fint höstväder

Jaha, då gick tiden fort igen och det är redan måndag. En ledig helg har vi haft och den var riktigt mysig. Vi inledde med fredagskvällsmys i soffan :) Sedan ledig lördag med fint väder. Vi började med en runda runt sjön.
 
Vacker morgon!
 
Fina färger i skogen!
 
Sedan jobbade Matte i trädgården och jag gnagde märgben. Men vi gick ut också såklart. Dagen blev väldigt varm så jag var tvungen att ta mig ett dopp i en av Dagisdammarna för att inte försmäkta i min tjocka päls!
 
Jag snorklar i dammen.
 
Efter badet en liten rulleruntrunda!
 
Sen på eftermiddagen blev det en korvarunda med Walle och Helene. Mysigt som vanligt! Vi promenerade ner mot Ribban och fick käka korv där i det fina vädret! Sedan blev det Ikea på vägen hem men då fick jag tack och lov vänta i bilen. Tror inte det varuhuset är något för mig. Matte pustar och suckar alltid så när hon kommer därifrån.
 
Söndagen var också ledig och ganska lugn, en tur med Elliot blev det dock framåt kvällen. Vi drog några fina repor vid Yddingeskogen men inget bad där.
 
Nu är det måndag och en ny vecka som började äckligt tidigt med uppstigning halv sex. Urk. Hoppas det inte blir så tidigt varje dag, då blir jag helt slut!
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Förstår att du tog dig ett dopp i lördags... vilket härligt väder.
Tack för turen i lördags... gubben i kiosken var allt lite "crazy".

Tidig uppstigning måste ni kompensera med tidigt sänggående... skönhetssömnen är viktig!

Ha en fortsatt bra vecka!

Kramizar

2012-10-22 @ 21:53:53
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Mattes syster

Fina bilder... :-)Ses snart!

2012-10-23 @ 20:40:42
Postat av: Zico med flock

Härligt med Britt-sommar! Men nu i helgen ska det bli kallt *brrr* men SOL! Har ni tid och lust så kom ut till Revinge på lördag - A-områden - samling "Möllan". Annars finns det risk att vi våldgästar er på söndag :D Men vi hör ju av oss innan förståss :D

2012-10-25 @ 21:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0