Hemmaliv

Ja, det var ju jobb i helgen för Matte. Hon tyckte inte om att åka iväg för hon var trött. Jag tyckte också det var hemskt onödigt men nu fick det ju göras och hon var glad när hon kom på söndagen. Hela dagen var hon igång och långt in på kvällen. Jag undrade när hon skulle krokna helt men det tog tid...
 
Nu jobbar vi på att sova lite mer och vara hemma och mysa lite om kvällarna. I måndags kom Matte hem redan vid tre och det blev en fin tur med Elliot här i skogen framåt kvällen fast vi började från Bökebergshållet för att få lite omväxling. Får se om det händer något mer kuligt i veckan här. Matte är ledig till helgen och hon ska komma tidigare på fredag för att kompensera för några sena hemkomster. Det ser jag fram emot. Kanske även lite god mat? Kyckling är aldrig fel, eller kanske fläskfilé. Jag har flera förslag, får se om Matte nappar på något. Grilla korv är inte heller så dumt :)
 
Ikväll fick vi testat pannlampan så att den fungerar. Inte så kul men nödvändigt när Matte var sen hem och det hann mörkna. Mitt blink var också i dugligt skick. Tradigt med mörka kvällar men inte lönt att klaga egentligen, det blir som det blir.
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Jubb, jubb, jubb... varför skall det inkräkta så på ledigheten?
Skönt att matte i alla fall har möjlighet att kompensera tiden med lite tidigare hemgång då & då!

Bra med pannlampan & blinket... menar inte att det är bra att de måste vara påslagna redan utan att ni testat så att de fungera så att ni kan se var ni går & du syns tydligt :-)

Syns förhoppningsvis imorgon!

Kramizar

2012-09-23 @ 22:11:20
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0