Det är vår

Ja, jag vågar faktiskt skriva denna efterlängtade mening. Snön har smält, Matte har börjat rota i trädgården, jag gräver och har tagit mitt första dopp i sjön. Det var ganska snabbt avklarat för det var rätt kallt men mycket uppfriskande!
 
Efter premiärdopp
 
Något spännande där borta?
 
Solgläntan i vårsol
 
Hjortar på flykt. Det var inte jag som skrämde!
 
Men här var det jag! Matte skickade fram mig för att skrämma upp fåglarna så hon kunde fota dem. Har ni hört så opedagogiskt? Men kul :)
 
Förra helgen hann vi med en tur till Revinge med Elliot och Ann efter Mattes jour.
 
Bästisar!
 
I onsdags tillbringade Voffsan ett par timmar hos oss med spår, bengnag, bus och promenad.
 
Spårtrofé
 
Bengnag à la Voffsan
 
Bengnag à la Lakrits
 
Två trötta hjältinnor efter avklarade spår.
 
En liten Voffsekompis
 
Helgen har varit intensiv och rolig. Igår passade vi Elliot på dagen så slapp han ligga själv hemma. Matte jobbade i trädgården, jag och Elliot hjälpte till fast Matte kallade oss för huliganer. Så otacksamt.
 
Idag kom först Wallander och Beck på besök med Helene och vi gick en skön runda och fikade efter det. Sedan hade vi en liten stund för oss själva men vid tvåtiden kom Voffsan och Gunilla och både Voffsan och jag fick spåra. Sedan gnagde vi ben och då hände en liten incident. Märgbenet fastnade i min underkäke och det tog en stund innan Matte fattade och kunde hjälpa mig att ta loss det. Men ingen fara med det, mest bara jobbigt att sitta fast i benet utan att kunna gnaga slut på det. Men det var lätt gjort när jag bara fick loss det!
 
Nu är det söndag kväll och dags att ta igen sig efter helgen. Matte jobbar i veckan men sedan verkar det som att hon får ledigt en vecka och det behöver hon verkligen så håll tummar och tassar för att det fungerar!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jag har ju alldeles glömt bort att gå in här och skriva TACK för att ni ville passa mej förra lördagen :) det var jättesnällt att ni stod ut med mej så länge....

2013-04-21 @ 15:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0