Uteliv

Vi är mest utomhus när Matte är hemma. Det blir därför ganska lite tid vid datorn för när vi väl kommer in för kvällen är vi ganska trötta. Dessutom har Matte jobbat i helgen men vi har haft trevligt också med spår och lite kompisträff.
 
I onsdags skickade vi hem Ellinor och Max till Stockholm. Antagligen kommer dom en gång till i sommar. Han växer ju så det knakar och det börjar bli lite mer liv i honom fast det är fortarande mycket äta, sova och gå för egen maskin kan han ju då rakt inte än. När vi var ute och gick i skogen hade han ju färdtjänst och stundtals blev han till och med buren. För att undvika myggen som det förvisso inte är många av i år hade vi nät med.
 
Fniss. Det ser rätt roligt ut.
 
Shejk El-Maxi på skogstur.
 
Hemma i köket. Lagom höjd för en ansiktstvätt!
 
I torsdags kväll åkte vi till Tvedöra med Elliot & Ann. Där var en massa folk fast vi hittade en egen bit strand. Folk badade utan kläder tvärsöver. Jösses, tur det var långt avstånd dit annars hade vi ju blivit blinda.
 
Återigen anklagas jag för att vara en smula haig....
 
Söt-E med surfingbräda i munnen.
 
Jag tuffar på mot fyrtornet!
 
På väg in igen.
 
Ja, som sagt var det jobb för Matte på Midsommarafton men jag hade det bra på Dagis, fick märgben och korv. Sedan sov jag i sängen på ovanvåningen och på morgonen kom Matte igen!
 
Ikväll var vi bortbjudna till Voffsan & Gunilla som hade vänner på besök som vi har träffat en gång tidigare. De hade också med sig en hund och vi lekte lite men han orkade inte så mycket. Voffsan orkar hur mycket som helst men jag ville spana på hönsen för dom har vågat sig ut.
 
Så här ser tuppen ut.
 
Nu är det läggdags och en ny vecka väntar. Vildhusse åker bort på tisdag morgon men som tur är stannar Dagismatte hemma så jag ska ta hand om henne så hon inte känner sig ensam.
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

Så söt han är lille Max <3 Ja, du också Lakkan, men det har vi ju sagt förut :D
Tass&Kram
LoH

2013-06-26 @ 12:18:54
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Så praktiskt med myggnät för att skydda lillkillen. Håller med föregående talare, en riktig lite söt goding är han.

Som vanligt har du det underbart som får bada så ofta med din bästa badpolare.

Tack för kvällsrundan... tänk att vi klarade oss ifrån regnet :-)

Trevlig helg på er!

2013-06-28 @ 22:34:51
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0