Kallt och blåsigt.

Rubriken är mer Mattes än min. Jag bryr mig inte jättemycket om vädret men det gör Matte. Hon har ojat sig lite i helgen över att våren försvann fortare än kvickt och att det är kallt. Tvåbeningarna är dåligt rustade för kyla, lager på lager och ändå fryser de om vissa utsatta delar som sticker ut såsom näsa och fingrar. Jag fryser mycket sällan om min nos. Men visst, det är skönt att komma in när man har varit ute om man ska se det så.
 
Trots att vädret kunde ha varit bättre har vi haft en fin helg. Ja, veckan var inte så tokig heller men helgen bäst såklart för Matte var ledig. Igår umgicks vi med Walle, Beck och Helene en stor del av dagen. Vi började vid ettiden på ett mystiskt ställe i Malmö, hos en fotograf som skulle knäppa bilder av oss fyrbeningar. Hon var jättekonstig, verkade rädd för oss glada flattar. Vi var alla lättade när vi var klara. Återstår att se hur bilderna blev, hoppas någon blev fin i alla fall.
 
Det blev bättre upp på eftermiddagen för då kom grabbarna och Helene ut till oss och stannade till sent på kvällen. Vi gick en lång runda, sedan fikades det, jag och grabbarna fick goda ben, sedan gjordes tassavtryck i sand på oss allihopa. Det var lite mystiskt men inte alls så illa som fotografen, det var ju bara Matte och Helene som fixade. Sedan gick vi en runda med Matte medan Helene fixade potatismoset till korvgrillningen. Vi såg något lustigt på den lilla kvällsrundan nämligen en grävling med en liten unge. Beck ville kolla men fick inte och kom bums när Matte ropade. Stackars grävling och unge har nog vaknat för tidigt ur vintervila.
 
Korvgrillning stod på schemat sedan och det var en trevlig historia med en tjock med bröd var oss mig och grabbarna. Mums. Efter det var jag redo för sängen och snarkade gott och var nog lite ofin som knappt sade hejdå till mina vänner när de åkte.
 
Idag på morgonen fick jag ett litet spår i eländigt "väglag". Spåret snöade bort medan det låg till sig. Jag fick slita hund och lyckades med mitt uppdrag och fick min kycklingportion. Sedan kom Voffsan & Gunilla och Voffsan fick ett litet spår, sedan fika och en liten promenix.
 
Lite vila behövdes på det men innan kvällen blev det en tur med Elliot i bokskogen. Vi råkade på jätte råttweilern som skällde argt utanför sitt hus. Han har sprungit ut en gång och varit närgången mot mig så jag blev rädd så vi ville inte träffa honom, varken jag eller Elliot. Vi fick ändra på rundan och var lite missnöjda över det men det blev bra ändå till slut. Nu är har jag vilat mig vid brasan men är redo för sängen. En intensiv och rolig helg har vi haft. Jag ska vila mig på Dagis imorgon. Matte får nog inte vila sig på jobbet så bäst hon sover hårt!
 
Tass & kram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Händelserik helg du haft,med både det ena o andra =)
Men det verkade konstigt att man vill ta sig på att fota hundar om man är rädd för dom,knasigt alltså...
Hiiii vad det blåste o vad vi sprang på vår runda.Men dumt att vi ska behöva ändra vår rutt bara för att dom har den där dumma hunden ute :(
Men jag hann att rulla mej i vildsvinsbajs(tror jag) så gissa vart jag hamnade när vi kom hem?...NU IGEN!....jag vet inte hur jag ska slippa undan de duschningarna,för det är ju inte att tänka på att låta bli att rulla hihi...

2013-03-11 @ 12:06:36
Postat av: Helene och Lykke .... och mamma Jalla

Låter som om ni har haft det rätt kul, frånsett den där läskiga Råttisen. Det finns en del sådana man inte gärna vill möta, men som tur är känner vi en del trevliga "råttor", så man ska inte generalisera.
Vi vill gärna komma till Lakritsskogen snart, men jag tror vi ska vänta tills mamma åkt hem :) Är inte så säker på att Lakkan och Jalla skulle uppskatta varandras sällskap .... de är rätt så höga i rang båda två! Hon stannar hos oss över helgen, sen åker hon hem till sin flock igen .... bortskämd och odräglig :D
Vi hörs!

2013-03-11 @ 19:04:04
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Hm, undrar var vår kommentar från i söndags hamnade... förmodligen i cyberspace :-(
Ja ja, det som skrevs var att vi tackade för en jättetrevlig dag tillsammans. Knasigt att det blev som det blev hos fotografen, men inte lätt att veta. Hoppas du blir nöjd med mitt bildval!
Kram på er!

2013-03-16 @ 17:30:14
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0