Besök och lite ledigt

Hör och häpna, Matte hade ledig helg efter två tuffa jobbhelger. Hon var ledig en dag mitt i veckan också då den dagen var röd. Vad är alla andra dagar för färg? Fler röda dagar i så fall tycker jag!
 
Vi har haft det bra. En del besök, Pernilla har varit i Skåne. Alltid trevligt med tillökning i flocken, jag blev hjärtans glad när jag såg henne! Hon stannade ett par dagar bara men vi hann umgås en del.
 
I torsdags kväll var jag och Elliot och premiärbadad i Tvedöra. Elliot var i riktigt fin simform. Jag var först lite timid och tog bara en leksak åt gången men sedan kom jag i min vanliga form igen och tog minst två åt gången!Tyvärr var den fina kameran hemma. Så extra dumt att missa att föreviga detta ögonblick. Det får duga med en badbild i skymningen från veckan innan.
 
Eksholmen i solnedgång.
 
I lördags var Voffsan på besök. Vi fick spåra båda två.
 
Jag lånar ut min Matte till spår med Voffsan. Storsint av mig eller hur?!
 
Promenad bland bokarna.
 
Voffs och jag.
 
Lakrits i vassruggen...
 
Voffsan på bryggan. Hon ser lite illmarig ut..
 
Men hon var inte så tuff när Matte försökte locka henne i plurret. Tsss.
 
Sen fick hon vad hon tålde...och jag med...
 
Porten till Lakritsskogen!
 
Till sist en bild på vårt finaste Solgläntan.
 
Ikväll har vi träffat Elliot i Bokskogen. Härligt att dra en repa med honom. Men inget bad, hörde tvåbeningarna säga att det var för kallt. Skitsnack!
 
Tycker det är dags att träffa Wallander och Beck snart men det är oreda i stan har jag hört, ett himla ståhej så vi vågar oss nog inte dit förrän det har lugnat sig .
 
Tasselikram
/Lakkan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0