Min födelsedag

Vilken helg jag har haft. I fredags kväll blev jag firad av flocken Lindeblad och fick superfina presenter. Fina och användbara och fräcka. Den som snabbast kom på plats (i lördags morse efter uppstigning) var min banderoll!
 
l
Coooolt!
 
Jag och Matte fick en mycket lyxig fläkt till sovrummet som vi båda kan ha nytta av på sommaren. Jag fick en fin matbar som Matte nu har fixat en ställning till så att den kommer upp i lagom höjd. Jättesöta skålar till den. Därtill godis och vattenleksak. Fantastiskt!
 
Efter en trevlig kväll med Lindeblads blev det en god natts sömn och sovmorgon. På lördag fick jag presenter från Matte och Voffsan och Gunilla. En praktisk matta och roliga leksaker. Jag åt gott, badade, njöt i trädgården och hade det skönt. Sedan bar det av till jobb för Matte och jag tillbringade kväll och natt med Vildhusse. Jag fick märgben och korv och vi hade det trevligt tillsammans. I morse kom Matte och hämtade mig och sedan hade vi först besök av Lykke och Helene och sedan av Elliot & Ann. Av Lykke och Helene fick jag godis, häftiga vattenleksaker med kastare till, en plyschapa, en fin klicket (passar bra ihop med godiset!), en rolig dummy som jag tyvärr inte fick gå iväg med och "massera". En fin skogstur blev det också och lite bus med Lykke!
 
När Elliot kom blev det en runda till och jag får nog erkänna att jag var lite trötter. Men sedan kom jag igen efter köttbullsbakelsen och vi busade i köket. Av Elliot och Ann fick jag ett jättefint koppel som hör i hop med halsbandet jag fick i julas. Rött läder. Så tjusigt. Sen fick jag en supercool vattenautomat som jag kan dricka fräscht vatten ur för jämnan. Det kommer upp som ur en bäck. Eftersom jag inte har något vattendrag här hemma var det ett alldeles utmärkt påhitt!
 
Nu är jag jättetrött och nöjd. Firad i dagarna tre och världens finaste kompisar med mattar som tillsammans med Matte och Vildhusse har gjort min helt jättemysig! Tusen tack allihopa!!!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 

Kommentarer
Postat av: Lykke och Helene

Du är värd är all uppmärksamhet bästa Lakkan :)
Kul att du "rejsade" runt huset med Lykke idag. Det uppskattades :)
Tass och Kram
Lykke och Helen

2013-05-26 @ 21:54:35
Postat av: Elliot

Jag håller förstås med att du är värd det.Har man en bästis så ska den väl firas :)
Att du skulle få en vattenfontän kom jag på eftersom du gillade att dricka ur den som mina katter har hihi!

2013-05-27 @ 19:41:24
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Man skulle nästan tro att du fyllde jämna år så firad som du blivit.
Men dom vi tycker allra bäst om skämmer vi bort lite extra.
Kan förstå att du allt var lite trötter igår kväll.

2013-05-27 @ 23:05:32
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0