Bastuddenlådan

Minns ni trälådan som Matte släpade hem från Bastudden i somras. Hon hittade den i skogen och envisades med att bära med sig den.
 
Så här ser den ut nu:
 
 
Den är lite större än min gamla leksakslåda men framför allt påminner den om alla mysiga och fina stunder vi har haft på Bastudden med Wallander, Beck och Helene. Det blev mitt och grabbarnas namn som fick stå på kortsidorna, våra Mattar tyckte det var roligast så. Vi vet ju alla att vi inte hade kommit dit utan dem! Men kanske deras initialer skulle stå nere i högra hörnet?  Lådan är  likadan om man vänder den runt så det kvittar vilket håll den står på liksom. Och fiffigt med hjul när det ska städas.
 
Anledningen till att den blev klar just nu är att Matte är hemma från jobb för hon har tappat rösten. Allvarligt alltså, hon kan inte ens prata med mig! Helt kass i tutan! Men rätt pigg för övrigt så det blir gjort lite av varje hemma.
 
Tasselikram
/Lakkan
 

Kommentarer
Postat av: Lykke och Helene

Så fin den blev .... å så många saker du har :)
Krya på din matte nu, så att hon åtminstone kan ropa på dej i skogen!
Kram

2013-10-12 @ 11:28:32
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Åh, så fin... och jag som var lite frågande över att den skulle släpas hem. Tror minsann vi måste gå på låd-sök nästa sommar, grabbarna blev allt lite avundsjuka över ett sådant fint minne.
Din matte är sedan så påhittig, blev perfekt med hjulen på!
Ses imorrn, om matte inte blivit sämre förstås :-)

2013-10-12 @ 19:28:55
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Elliot

Jättefin JU!
Tycker att det alltid samlas på det ena eller andra när vi är på våra turer eller hur Lakkan?För vad sjutton är det i alla de svarta påsarna?Inte är det nåt som du o jag har åstadkommit ivf.
Hälsa matte "kråkan krax" och säj att det var ovanligt tyst på rundan i torsdags hihi!

2013-10-13 @ 16:01:25
Postat av: Renée

Åh...så fin, ja ni verkar ha haft helt underbara stunder på Bastudden alla gånger ni varit där och kul att ni har det som en tradition nu!

Fiffigt med hjulen - precis som alltid, lite påhittig :-)

Kommer också att tänka på mitt fina läderband till visselpipan - många är gångerna må du tro, då jag skänker dig en "hyvens" tanke, det är ett suvärent band och den är på mig varje dag - Tack igen för den!

Hoppas du kryar på dig!

Kram från oss i "norr"

2013-10-17 @ 13:04:49
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0