Hemma

I fredags kväll kom vi hem igen till Solgläntan och min skog. Åh vad glad jag var. För även om vi blev fint omhändertagna i storstan så är hemma bara bäst bäst bäst. Matte var jättetrött men vi gick en runda så att jag fick bära pinne och kolla läget.
 
Helgen har varit lugn. Matte har fått något virus på sig från stan som hon har försökt sova bort. Det har väl gått ganska bra. Igår var vi hemma och pysslade i trädgården och sedan träffade vi Elliot och Ann i Bokskogen och gick en rejäl runda. Idag har vi spårat i Voffsans skog och tränat lite grann på en gräsplan inne i skogen. Inte så dumt. Nu håller vi kväll och imorgon börjar Matte på ett nytt ställe igen. Hon gillar inte att hoppa runt så men det måste hon tydligen för att hon ska bli färdig med sin specialistutbildning (svårt ord att skriva). Tja, det verkar ganska krångligt att vara tvåbening faktiskt. Jag är rätt nöjd med mitt liv.
 
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Välkomna hem igen till "lugnets lilla vrå"!
Tur att din matte har lätt för att anpassa sig... och tänk vad hon lär sig på specialistresan :-) Hoppas det gått bra för henne idag!
Vi är lediga lör-sön, hör av er om ni har lust att ses... vi kan komma till Lakritsskogen!

2013-10-07 @ 13:12:19
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Mattes syster

Ja du Lakrits. Du har rätt i att det är krångligt att vara 2 bening och jag tror du har det fantastiskt bra med din matte. Roligt att ha er här men jag förstår att det var skönt att komma hem. Nu är du i alla fall "inbodd" till nästa gång. :-)

2013-10-07 @ 18:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0